După divorţ, Russell Crowe vinde carul de luptă din Gladiatorul, precum şi alte elemente de recuzită

de Gloria Sauciuc în 10 Apr 2018
Licitaţia a fost promovată sub numele „Russell Crowe: Arta Divorţului”

Russell Crowe îşi vinde carul de luptă din Gladiatorul, precum şi alte elemente de recuzită, în licitaţia care urmează divorţului prin care actorul a trecut. Actorul scoate la licitaţie şi obiecte precum o tunică din Robin Hood şi o chingă de piele pe care a purtat-o în timpul filmărilor la Cinderella Man.

Printre cele peste 200 de articole care pot fi achiziţionate la licitaţie se numără: o sabie de recuzită din aluminiu precum şi lama de rezervă folosite de Crowe în faimoasa scenă de luptă cu tigri din Gladiator. De asemenea, mai sunt licitate şi accesoriile din piele neagră pe care actorul le purta atunci când striga mulţimii.

Evenimentul nu e nici pe departe discret. Licitaţia a fost promovată sub numele „Russell Crowe: Arta Divorţului”, scrie Moviefone, şi a fost ţinut pe 7 aprilie la Sothebys Australia în Sydney. Este vorba de o dată importantă pentru actor, atât ziua de naştere cât şi aniversarea căsătoriei.

Crowe s-a căsătorit cu actriţa Danielle Spencer în 2003, cei doi despărţindu-se în 2012. Crowe declara pentru Good Morning Britain că „toate obiectele începeau să îi dea o senzaţie de apăsare, fiind nevoit să caute ceva mai pozitiv”. El mărturiseşte că ideea i-a venit după „mai multe pahare de votcă băute în deşert”.

Mai multe articole mai pot fi cumpărate: bâta de baseball din The Insider semnată de Al Pacino, vioara la care cânta în Master and Commander: The Far Side of the World, bocancii Doc Martens pe care le purta personajul neo-nazist din Romper Stomper (1992).

Exploreaza subiecte similare:

Russell Crowe, gladiator, Danielle Spencer, The Insider, Master and Commander: The Far Side of the World, Romper Stomper , Cinderella Man

Alte știri din cinema

Guardians of the Galaxy 3 va folosi tot scenariul lui James Gunn

Asigurarea vine de la fratele cineastului, Sean Gunn

Pălăria originală din Indiana Jones s-a vândut cu o sumă record

Printre obiectele scoase la licitaţie s-a aflat şi o mască de stormtrooper din Star Wars

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 22:07
Saracul Russell Crowe, il lasa consoartele fara avere, de este nevoit sa-si vanda recuzita cu care a castigat multi bani de-a lungul timpului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells