Dune, în premieră la Happy Cinema și After 2 pe platforma de streaming a cinematografului

de Cinemagia în 25 Oct 2021
Rețeaua Happy Cinema are săli în București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița, Bacău, Vaslui și Botoșani

Toamna se numără filmele bune! Mult așteptatul Dune, în regia lui Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049), rulează în premieră la Happy Cinema.

Cu Timothée Chalamet și Rebecca Ferguson în rolurile principale, filmul spune povestea lui Paul Atreides, un tânăr strălucit și talentat, născut într-un mare destin, dincolo de înțelegerea sa, care trebuie să meargă pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei și poporului său. Pe măsură ce forțele malefice izbucnesc într-un conflict legat de furnizarea celei mai prețioase resurse din univers, vor supraviețui doar cei care își pot cuceri frica.

Adaptare a romanului lui Frank Herbert, Dune este un film SF spectaculos ce trebuie neapărat văzut pe marele ecran.

Vești bune și pentru cei care vor să vadă un film bun din confortul propriei locuințe. După ce ne-am certat/After We Collided este disponibil pe platforma de streaming www.play.happycinema.ro

A doua parte din seria After urmărește povestea lui Hardin și a Tessei după despărțirea lor.

În timp ce Hardin cade pradă unor obiceiuri proaste, Tessa, înarmată cu o nouă încredere de sine, începe un nou job la Vance Publishing Company. Odată sosită la Vance, ea este remarcată de colegul său, Trevor, care este exact genul de tip cu care Tessa ar trebui să fie. Dylan e inteligent, amuzant, chipeș și responsabil; cu toate acestea, Tessa nu și-l poate scoate pe Hardin din cap.

Iată aici catalogul complet de filme: www.play.happycinema.ro/catalog

 

Exploreaza subiecte similare:

Dune, After We Collided

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells