Dumb and Dumber To o parodiază pe Lucy

de Ştefan Dobroiu în 16 Aug 2014
Un poster parodic al comediei aşteptate în decembrie face furori pe internet

Poţi spune multe despre fraţii Farrelly, dar nu şi că nu se pricep să-şi promoveze filmele. Ultima lor găselniţă este un poster publicat pe pagina de Facebook a lui Jim Carrey şi preluat apoi de nenumărate ori de fanii actorului. Lucy, filmul lui Luc Besson cu Scarlett Johansson în rolul unei tinere care ajunge să-şi folosească 100% din capacitatea creierului după ce un drog revoluţionar i se răspândeşte în sânge, porneşte de la premisa (falsă, zice-se) că majoritatea oamenilor îşi foloseşte doar 10% din creier. Fraţii Farrelly promovează imbecilitatea legendară a personajelor lor, Harry (Jeff Daniels) şi Lloyd (Jim Carrey) îndemnându-ne: "imaginează-ţi ce ar putea face cu 1%" din creier!"

Dumb and Dumber To, aşteptat pe ecrane în decembrie, la două decenii de la lansarea filmului original, îi arată pe tăntălău şi gogoman pornind într-o mega-aventură pentru a o descoperi pe fiica lui Harry, de a cărei existenţă acesta nu avea habar. Continuarea le reia vieţile la două decenii de la primul film şi oferă o explicaţie savuroasă cu privire la ceea ce au făcut cele două personaje între timp. Chiar suntem curioşi dacă fraţii Farrelly mai pot da lovitura aşa cum au făcut în 1994, când Tăntălăul şi gogomanul câştiga 250 de milioane de dolari, de 16 ori mai mult decât bugetul.

În România Dumb and Dumber To se lansează pe 12 decembrie. Iată sinopsisul: "Au trecut 20 de ani de la succesul comediei Tăntălăul şi gogomanul, iar Jeff Daniels şi Jim Carrey sunt gata să reintre în pielea personajelor care le-au propulsat carierele. Acum în pragul vârstei a treia, Harry şi Lloyd sunt la fel de încurcă-lume, mai ales când au de-a face cu o provocare ce le dă existenţele peste cap: unul dintre ei are nevoie de un transplant de rinichi şi porneşte în căutarea unei progenituri de care nu avusese habar până atunci, în încercarea de a-şi salva viaţa. O premisă lacrimogenă tratată în stilul ireverenţios caracteristic fraţilor Farrelly."

Posterul complet mai jos:

Exploreaza subiecte similare:

Lucy, Dumb and Dumber To, Jim Carrey, Jeff Daniels

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells