Duet Elton John şi Lady Gaga în Gnomeo şi Julieta în 3D!

2 Feb 2011
Duet Elton John şi Lady Gaga în Gnomeo şi Julieta în 3D!

După succesul remarcabil al primului duet al lui Sir Elton John cu Lady Gaga de la gala premiilor Grammy, celebrii artişti au decis să repete experienţa, interpretând un nou single pentru coloana sonoră a comediei animate Gnomeo şi Julieta în 3D. O coproducţie Touchstone Pictures - Starz Animation - Rocket Pictures cu Elton John producător executiv, filmul va avea premiera în România din 11 februarie în cinematografele Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Braşov şi Constanţa), The Light Cinema şi în reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Cluj, Bacău, Arad, Piteşti, Baia Mare, Timişoara, Iaşi).  
 
Hello Hello, melodia care îi reuneşte pe Elton John şi Lady Gaga, a fost compusă special pentru filmul Gnomeo şi Julieta în 3D şi va putea fi auzită în momentul în care cele două personaje principale se întâlnesc pentru prima oară şi se îndrăgostesc iremediabil. Albumul Gnomeo şi Julieta va fi lansat pe piaţa internaţională în luna februarie, majoritatea melodiilor fiind semnate de titanul muzicii pop. În completarea lor vin Crocodile Rock - un remake al piesei lansate de Elton în 1972 interpretat acum de Nelly Furtado şi alte piese semnate de James Newton Howard, Wally Boag, Thurl Ravenscroft, Fulton Burley şi The Mellomen.   
MediaPro Distribution te invită să vezi Gnomeo şi Julieta în 3D, cea mai frumoasă poveste de dragoste petrecută vreodată între... doi pitici de grădină. Într-o aventură contemporană extrem de comică, variantele moderne ale celebrilor Capulet şi Montague sunt doi vecini care nu se suportă. Din cauza competiţiei dintre ei, grădinile lor au ajuns să arate ridicol, pline până la refuz cu pitici din teracotă. Dar ceea ce nu ştiu oamenii este că atunci când nimeni nu se uită, piticii prind viaţă şi se comportă exact ca ei. De fapt, au împrumutat atât de bine trăsăturile oamenilor, încât şi conflictul dintre pitici s-a transformat într-o adevărată vendetă.

Dacă vrei să îţi farmeci perechea pentru totdeauna, du-o la cea mai frumoasă poveste de dragoste a tuturor timpurilor: Romeo şi Julieta. Şi dacă vrei să nu caşte de plictiseală, alege varianta cu... pitici de grădină: Gnomeo şi Julieta, o animaţie 3D plină de umor deştept, intrigi haioase şi curse nebuneşti cu maşini de tuns iarba.  
 
Iar din februarie, dacă n-ai pitici, îţi dăm noi. Intră pe site-ul cinematografelor din Bucureşti în care rulează filmul, răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga un pitic de grădină sau un CD cu coloana sonoră a comediei Gnomeo şi Julieta în 3D semnată de Elton John.

Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 2 februarie 2011 18:19
abia astept sa il vad este foarte tare
Moody pe 2 februarie 2011 21:58
"Dacă vrei să îţi farmeci perechea pentru totdeauna, du-o la cea mai frumoasă poveste de dragoste a tuturor timpurilor: Romeo şi Julieta. Şi dacă vrei să nu caşte de plictiseală, alege varianta cu... pitici de grădină". Pe bune? Tocmai cand credeam ca nu mai au cum sa mutileze o piesa clasica de literatura...
Filmul nu pare cine stie ce dupa ce am vazut trailer-ul, insa sper sa ma insel. Daca voi apuca vreodata sa vad filmul sper sa fie o surpriza frumoasa.

cetateanu pe 3 februarie 2011 10:12
Daca este desen animat si are o asa coloana sonora nu poate fi decat o bucurie pentru oricine indiferent de varsta.
rizea.alex70 pe 3 februarie 2011 11:22
Abia astept sa apara..va fi cu siguranta special...:D
Petra pe 3 februarie 2011 13:56
Asta merita doar in 3D vazut.
alex_il_fenomeno pe 3 februarie 2011 15:52
o poveste clasica , transformata intr-una originala , chiar si 3D ! cred ca nu trebuie ratat !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells