Drunk Parents, gaguri și Salma Hayek

de Gloria Sauciuc în 9 Feb 2019
Un du-te vino de situații mai mult sau mai puțin amuzante

Drunk Parents, în premieră pe marile noastre ecrane, angajează afectiv spectatorii printr-o miză dramatică și - la nivel vizual - atrage publicul prin distribuirea senzualei Salma Hayek și a (încă) frumosului Alec Baldwin. Cei doi joacă rolul soțior Nancy și Frank Teagarten, aflați în colaps financiar, dar care fac tot posibilul să ascundă situația de fiica lor, proaspăt intrată la facultate.

Cei doi soți își vor scoate lucrurile la vânzare în curtea casei iar această idee fără noimă a scenariștilor continuă cu un du-te vino de situații ce oscilează între implauzibil/lipsit de sens și trăsnit, quid pro quo-ouri, gaguri, o surzenie (legată poate de faptul că personajul lui Baldwin e rupt cu totul de realitate - dar cum a supraviețuit financiar într-o lume pe care nu o cunoaște? - are mereu referințe expirate de 10-20 de ani), totul într-un haos dramaturgic.

Fără să explice cum anume cei doi soți au ajuns în situația de față, scenariștii Fred Wolf (care este și regizor, cunoscut pentru The House Bunny din 2008) și Peter Gaulke marșează mult pe gaguri - de exemplu Nancy e mușcată de paianjeni doar ca să o vedem pe Salma Hayek zvârcolindu-se pe jos cu poalele în cap, totul într-o poveste trenantă, cu multe personaje secundare îngrămădite (și unele sub-ploturi care nu duc la nimic), poveste care nici nu te implică, nici nu te prea amuză.

Sigur, e o plăcere să o privești pe Salma Hayek, care la cei 52 de ani ai săi arată de 25, iar cum tratează situațiile extreme în care este personajul ei îți reține atenția. Dar nu e întru totul suficient.

Exploreaza subiecte similare:

Drunk Parents, Salma Hayek, Alec Baldwin

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells