Dr. House i-a purtat noroc: Olivia Wilde primeşte roluri în viitoare blockbustere

de Cristina Grigore în 16 Sep 2010
Dr. House i-a purtat noroc: Olivia Wilde primeşte roluri în viitoare blockbustere

Se pare că rolul carismaticei doctorițe Remy  ”Thirteen”  Hadley din serialul House i-a purtat noroc Oliviei Wilde, din ce în ce mai cunoscută și mai dorită în producțiile americane.

Wilde a terminat recent filmările la Cowboys & Aliens (alături de Daniel Craig și Harrison Ford), va apărea alături de Jennifer Garner și Hugh Jackman într-o altă comedie, Butter, iar până la sfârșitul anului o vom mai vedea în The Next Three Days al lui Russell Crowe și în blockbuster-ul Disney, TRON: Legacy.

Ea va juca în curând și în comedia The Change Up, alături de alți doi actori celebri, Ryan Reynolds și Jason Bateman, scrie Collider. Personajele principale ale filmului vor fi doi buni prieteni, unul căsătorit și muncitor (Reynolds), iar celălalt un pierde-vară (Bateman). Personajul Oliviei este motivul pentru care cei doi vor ajunge să facă schimb de corpuri (sic!). Scenariul a fost scris de Jon Lucas și Scott Moore (The Hangover), iar David Dobkin (Wedding Crashers) semnează regia.

The Change Up este programat să apară în cinematografele româneşti pe 19 august 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Huckleberry pe 16 septembrie 2010 17:39
super tare tipa
vinci pe 16 septembrie 2010 19:32
e si frumoasa..si simpatica..
Emilia20 pe 14 decembrie 2010 14:46
Si mie imi place tipa si mi se pare o actrita buna. De-abia astept sa o vad in productiile de mai sus, mai ales in Tron Legacy. Acolo va arata de ce este in stare, tinand cont de ce rol interesant are. Filmul va fi cel mai tare.
Emilia20 pe 30 decembrie 2010 22:58
Olivia Wilde a fost superba in Tron din toate punctele de vedere. M-a convins ca actrita ca isi merita toate laudele. De film, nu am ce sa comentez. E fara de cusur.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells