Două scenarii în lucru pentru Aquaman

de Cristina Grigore în 14 Aug 2014
În rolul supereroului l-am putea vedea pe Jason Momoa

Unul dintre filmele cu supereroi programate de către cei de la Warner Bros după anticipatul Batman v Superman: Dawn of Justice este Aquaman. Pentru a fi cât mai siguri de reușita acestei viitoare producții, studiourile au pus la lucru doi scenariști, arată TheHollywoodReporter.com, fie în scopul de a obține un scenariu mai bun de la unul dintre ei, fie de a combina cele mai bune idei din ambele povești într-un singur scenariu. Cei doi sunt Will Beal (Gagster Squad) și Kurt Johnstad (300).

Această practică, comună de altfel marilor studiouri, permite întâi alegerea unei date de lansare, stabilindu-se astfel și un termen limită pentru finalizarea scenariului. Momentan însă, nu se cunoaște însă nici data lansării, nici cea a începerii producției pentru Aquaman.

Între timp este căutat regizor al peliculei, dar și actorii ce vor face parte din distribuție. Rolul central pare să îi fi fost atribuit – după informaţiile obţinute de siteurile de specialitate – lui Jason Momoa, starul lui Conan the Barbarian și Game of Thrones.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Momoa, Aquaman

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 14 august 2014 16:43
de acum numai filme sf apar,o drama de calitate nici ca nu vor sa faca

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells