Documentar despre Armie Hammer, ce promite să facă lumină în chestiunea acuzațiilor grave aduse actorului, se va lansa pe 2 septembrie

de Gloria Sauciuc în 1 Sep 2022
Acuzațiile la adresa actorului au devenit subiect de știri la începutul anului 2021, atunci când secvențe de mesaje de pe social media păreau să vorbească despre fetișurile canibale ale lui Hammer

Un documentar despre Armie Hammer sosește vineri pe platforma de streaming Discovery+ și promite să trateze acuzațiile publice aduse la adresa celebrului actor american de-a lungul anului trecut, pe lângă faptul că familia sa a avut un trecut tenebros, scrie Variety.

Trailerul pentru House of Hammer, de luna trecută, cuprinde extrase ale discuțiilor actorului cu fostele iubite Courtney Vucekovich și Julia Morrison, care oferă fragmente de sms-uri, înregistrări și imagini care susțin acuzațiile lor de abuz la adresa actorului. Trailerul se încheie cu o surpriză: mătușa lui Hammer, Casey Hammer, va apărea în documentar, vorbind despre familia actorului.

„Dinafară, eram familia perfectă, dar în realitate - să amplificăm acțiunea din Succession de un milion de ori, asta era familia mea”, susține femeia în trailer. „Dacă credeți în pacturi cu diavolul, familia Hammer este exemplul perfect...”

Serialul, în regia lui Elli Hakami și a lui Julian P. Hobbes, va folosi materiale de arhivă și interviuri cu foști apropiați și membri ai familiei care vor scoate la iveală „depravarea, înșelăciunea, abuzul, problemele cu alcoolul sau drogurile, corupția” la cinci generații de bărbați din familia Hammer, așa cum anunță sinopsisul serialului.

Hammer, care a jucat în filme de succes precum The Social Network, Call Me by Your Name și cel mai de curând Death on the Nile este strănepotul magnatului petrolului Armand Hammer. Totuși, anul trecut, a fost părăsit de agenția de impresariat după acuzații de abuzuri sexuale și comportament deviant.

Acuzațiile la adresa actorului au devenit subiect de știri la începutul anului 2021, atunci când secvențe de mesaje de pe social media păreau să vorbească despre fetișurile canibale ale lui Hammer. Ceea ce a urmat a fost o furtună de acuzații de la diverse femei, inclusiv una de viol din partea unei femei care este reprezentată de avocata Gloria Allred.

Deși Hammer a negat permanent acuzațiile, actorul a fost ostracizat de la Hollywood, iar acum locuiește în insulele Cayman și trăiește din vânzări.

Exploreaza subiecte similare:

Armie Hammer, The Social Network, Call Me by Your Name, Death on the Nile, House of Hammer

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells