Documentar despre Armie Hammer, ce promite să facă lumină în chestiunea acuzațiilor grave aduse actorului, se va lansa pe 2 septembrie

de Gloria Sauciuc în 1 Sep 2022
Acuzațiile la adresa actorului au devenit subiect de știri la începutul anului 2021, atunci când secvențe de mesaje de pe social media păreau să vorbească despre fetișurile canibale ale lui Hammer

Un documentar despre Armie Hammer sosește vineri pe platforma de streaming Discovery+ și promite să trateze acuzațiile publice aduse la adresa celebrului actor american de-a lungul anului trecut, pe lângă faptul că familia sa a avut un trecut tenebros, scrie Variety.

Trailerul pentru House of Hammer, de luna trecută, cuprinde extrase ale discuțiilor actorului cu fostele iubite Courtney Vucekovich și Julia Morrison, care oferă fragmente de sms-uri, înregistrări și imagini care susțin acuzațiile lor de abuz la adresa actorului. Trailerul se încheie cu o surpriză: mătușa lui Hammer, Casey Hammer, va apărea în documentar, vorbind despre familia actorului.

„Dinafară, eram familia perfectă, dar în realitate - să amplificăm acțiunea din Succession de un milion de ori, asta era familia mea”, susține femeia în trailer. „Dacă credeți în pacturi cu diavolul, familia Hammer este exemplul perfect...”

Serialul, în regia lui Elli Hakami și a lui Julian P. Hobbes, va folosi materiale de arhivă și interviuri cu foști apropiați și membri ai familiei care vor scoate la iveală „depravarea, înșelăciunea, abuzul, problemele cu alcoolul sau drogurile, corupția” la cinci generații de bărbați din familia Hammer, așa cum anunță sinopsisul serialului.

Hammer, care a jucat în filme de succes precum The Social Network, Call Me by Your Name și cel mai de curând Death on the Nile este strănepotul magnatului petrolului Armand Hammer. Totuși, anul trecut, a fost părăsit de agenția de impresariat după acuzații de abuzuri sexuale și comportament deviant.

Acuzațiile la adresa actorului au devenit subiect de știri la începutul anului 2021, atunci când secvențe de mesaje de pe social media păreau să vorbească despre fetișurile canibale ale lui Hammer. Ceea ce a urmat a fost o furtună de acuzații de la diverse femei, inclusiv una de viol din partea unei femei care este reprezentată de avocata Gloria Allred.

Deși Hammer a negat permanent acuzațiile, actorul a fost ostracizat de la Hollywood, iar acum locuiește în insulele Cayman și trăiește din vânzări.

Exploreaza subiecte similare:

Armie Hammer, The Social Network, Call Me by Your Name, Death on the Nile, House of Hammer

Alte știri din cinema

Primele reacții la controversatul film Sparta, al lui Ulrich Seidl

„Ulrich Seidl, un cunoscut regizor austriac, a venit în România să facă un film despre pedofilie cu actori amatori minori, fără să îi informeze pe părinții acestora despre subiectul real al filmului”, scria jurnalista Delia Marinescu, membră a echipei care a făcut investigația pentru ziarul Der Spiegel

Legenda regizorului de la Hollywood care nu există

Alan Smithee: țapul ispășitor al cineaștilor deposedați

Cinemagia recomandă trei filme despre spirite rătăcitoare

Destinele unor oameni care nu știu că au murit

Primul trailer pentru filmul lui M. Night Shyamalan, Knock at the Cabin, e aici!

O familie are de făcut o alegere imposibilă pentru a evita Apocalipsa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells