Distribuție completă pentru serialul Netflix The Witcher, cu Henry Cavill în rol central

de Cristina Grigore în 11 Oct 2018
Netflix a dezvăluit ce actrițe au primit rolurile principale feminine din serial, dar și restul actorilor ce alcătuiesc lista personajelor de prim-plan

După ce a confirmat participarea fostului Superman, Henry Cavill, în rolul central al serialului The Witcher, compania Neflix a dezvăluit și lista actorilor ce îl vor acompania în aventurile sale pe vânătorul de creaturi magice și terifiante.

Potrivit Deadline.com, rolurile principale feminine, ale lui Ciri și Yennefer, le vor reveni actrițelor Freya Allan (War of the Worlds) și Anya Chalotra (Wanderlust). Jodhi May (Game of Thrones) va fi regina Calanthe, în vreme ce Mimi Ndiweni o va interpreta pe vrăjitoarea Fringilla, iar Therica Wilson-Read va avea rolul unei noi vrăjitoare, Sabrina.

Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) va fi soțul reginei Calanthe, Eist; Adam Levy (Knightfall) va fi Mousesack; MyAnna Buring o va juca pe lidera Academiei de Magie Aretuza, Tissaia, iar Millie Brady va apărea drept prințesa Renfri.

Cele opt episoade ale serialului, în care Geralt (el însuși dotat cu puteri supranaturale), se străduiește să își găsească locul într-o lume în care oamenii se dovedesc mai răi decât demonii, vor fi lansate în 2020, la o dată ce urmează a fi anunțată. The Witcher (la origine o serie de cărți fantasy semnate de Andrezj Sapkowski), a generat deja un film, un serial, jocuri video și un roman grafic, însă povestea a devenit populară abia după lansarea jocului video din 2007.

Exploreaza subiecte similare:

Henry Cavill

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 11 octombrie 2018 13:43
Serialul mult laudat "The Witcher" cu actorul Henry Cavill in rol principal, dar dupa cum vedem, alaturi de o pleiada de alti buni artisti si actrite, sper sa nu dezamageasca cinefilii care il asteapta cu drag.
mihnea_aspru95 pe 11 octombrie 2018 23:45
Imbecilitate de distribuție aleasă... așa ceva. Nu că ăia ar fi necunoscuți (în afară de Cavill), dar nici nu se potrivesc pe rol...
ddman pe 12 octombrie 2018 21:22
Cam uratele actritele principale ; nu pricep de ce Millie Brady nu a primit unul din rolurile principale feminine!?
mihnea_aspru95 pe 14 octombrie 2018 23:26
interesant ce zici, ar fi fost o alegere chiar înţeleaptă Millie Brady, şi pt. Yennefer
YulianHD pe 12 octombrie 2018 01:04
Un Ron Perlman cu vreo 20 de ani mai tânăr (cel puțin) ar fii fost perfect pentru rolul acesta, totuși Henry Cavill nu sună chiar așa rău nici el. Amu om vedea ce-o fii, plz Netflix :))) .
Lazerson pe 14 octombrie 2018 01:54
Dupa ce am citit comentariile de aici nu pot spune decat un singur lucru : Ma bucur ca nu au ales varianta "Black Ciri" ... ar fi fost o imbecilitate de proportii avand in vedere originea caracterului, si rasa ei in carti/jocuri.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells