Disney reimaginează povestea Cenuşăresei

de Cristina Grigore în 14 Aug 2011
Disney reimaginează povestea Cenuşăresei

Odată cu succesul fulminant de anul trecut la box-office al lui Alice în Ţara Minunilor, câteva dintre marile studiouri au mizat pe recrearea în tonuri moderne a poveştilor clasice. Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici este în centrul a trei proiecte aflate acum în dezvoltare, iar Cenuşăreasa o urmează, într-un film ce va fi produs de Disney.

Conform Deadline, o versiune modernizată a prinţesei ce-şi pierde condurul a fost scrisă de Aline Brosh McKenna (The Devil Wears Prada), iar cel căruia studiourile i-au propus scaunul regizoral este Mark Romanek (Never Let Me Go, One Hour Photo).

Detaliile despre scenariu sunt puţine în acest moment şi ni-l prezintă pe Prinţ în toiul pregătirilor unei căsătorii aranjate după interese politice, pregătiri în mijlocul cărora se iveşte frumoasa Cenuşăreasă, care-i fură inima.

Studiourile Disney sunt şi iniţiatoarele unuia din cele trei filme cu Albă ca Zăpada aflate în pregătire. Este intitulat Order of the Seven, iar ultima versiune anunţată a scenariului acestuia îi transformă pe pitici într-un grup de luptători care se oferă să ajute o tânără femeie să scape de o străveche forţă a răului.

Universal şi Relativity au avansat însă mult mai mult cu producţiile lor, Snow White and the Huntsman, respectiv Brothes Grimm: Snow White, a căror distribuţie a fost deja completată, aflându-se acum în faza de pre-producţie.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
legiune pe 14 august 2011 11:47
Noua nu nea placut niciodata desenul original, prea lipsit de talc.
vali17 pe 14 august 2011 18:53
Cum adica ”nouă nu nea placut,” nu inteleg ce vrei sa zici. Ai mai multe personalitati?
xerses pe 14 august 2011 19:26
Imi plac povestile si sper ca filmele care se fac dupa ele sa fie la fel de reusite.
Plume pe 15 august 2011 03:58
Wow, o versiune moderna a Cenusaresei! Cat de original! Oh... no wait.
paul_borle pe 15 august 2011 11:00
What they mean by „modernă” este da fapt „poveste cu mai multe sub-plot-uri, cu multe posibilități de sequel, dar păstrând firul epic al poveștii și perioada istorică corespunzătoare - epoca Luminilor”. Hope this helps. Dacă ei înțeleg altceva prin „modernă” then I am not watching.
Bayard pe 15 august 2011 11:23
este o idee foarte proasta.... s-au facut deja filme multe de tot cu Cenusareasa, de toate tipurile, Disney chiar nu are ce sa aduca nou. Alba ca Zapada avea niste potential pentru un film mai intunecat, mai dur.... nu si Cenusareasa.
alex_il_fenomeno pe 15 august 2011 20:59
este o veste buna ! sper sa reuseasca un succes asemanator ca cel al Alicei in Tara Minunilor !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells