Disney pregătește un spin-off Beauty and the Beast

de Cristina Grigore în 8 Oct 2019
Dan Stevens își va relua partitura...

Beauty and the Beast este unul dintre cele mai de succes remake-uri Disney - a depășit un miliard de dolari încasări - astfel încât studiourile au anunțat la scurtă vreme după lansarea sa, în 2017, un sequel al peliculei. Proiectul nu s-a mai concretizat, însă ideea revizitării acelui univers fantastic a rămas și s-a transformat într-un spin-off pe care, potrivit wegotthiscovered.com, celebrul studio vrea să îl aducă pe marile ecrane.

Povestea este, în fapt, un prequel, ce îl va readuce pe platourile de filmare pe Dan Stevens (Beast), dar nu și pe Emma Watson (interpreta Bellei). Scenariul se va concentra pe anii dinaintea venirii lui Belle la castel, ani în care fostul prinț, mândru și crud, i-a petrecut ca „bestie”.

Site-ul Deadline menționa în 2017 că cei de la Disney au abandonat ideea unei continuări a poveștii de dragoste dintre Belle și Bestie, însă la acea vreme se vorbea și de un spin-off în care personaj central să fie insistentul pretendent al lui Belle, Gaston (Luke Evans). Este însă posibil ca el să fie introdus în acest prequel avut acum în vedere de studio – o rivalitate între cei Gaston și Bestie încă dinaintea sosirii lui Belle la castel ar putea fi prezentată.

După lansarea lui Maleficent: Mistress of Evil, următoarele remake-uri Disney cu dată de lansare sunt Lady and the Tramp (lansarea pe 12 noiembrie, pe Disney+), Mulan (27 martie 2020) și Cruella (28 mai 2021).

Exploreaza subiecte similare:

Dan Stevens, Emma Watson, Luke Evans, Beauty and the Beast, Maleficent: Mistress of Evil, Mulan, Cruella 

Alte știri din cinema

Maleficent 2 a cucerit topul SUA, însă cu jumătate din încasările primului film

Deși criticii nu au avut prea multe lucruri bune de spus, pelicula a primit note mari din partea publicului

După succesul lui Joaquin Phoenix drept Joker, Jared Leto nu va mai interpreta personajul

Leto l-a jucat pe villain în pelicula din 2016, Suicide Squad

Zavera, de Andrei Gruzsniczki, în competiția Festivalului Internațional de Film de la Cairo

Va avea premiera în cinematografele din România luna viitoare, pe 29 noiembrie, fiind distribuit de Bomb Film Production

Jonah Hill a refuzat întâlnirea cu Batman. Cine îl va juca pe Riddler în filmul cu Pattinson

Actorul ales este apreciat pentru interpretările sale din There Will Be Blood, 12 Years a Slave și Swiss Army Man

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 8 octombrie 2019 15:10
Pentru mine încă este un mare semn de intrebare cum de ”Beauty and the Beast” din 2017 a ajuns unul dintre cele mai de succes remake-uri Disney în conditiile in care actrita din rolul principal, Emma Watson, mi s-a părut total nepotrivită și a stricat practic filmul. Dar in fine, asta e părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells