Dirty Dancing revine pe marile ecrane

de Răzvan Boboc în 21 Aug 2009
Dirty Dancing revine pe marile ecrane

După 22 de ani de la lansarea filmului Dirty Dancing, un clasic al anilor '80, va fi realizat un remake, anunţă The Sun. Cei de la Lionsgate au anunţat deja că Julia Dahl (Uptown Girls) a scris un nou scenariu.

Rămâne de văzut ce va ieşi şi dacă actorii care vor interpreta rolurile principale se vor ridica la nivelul performanţelor lui Patrick Swayze şi a lui Jennifer Grey.

Baby Houseman (Jennifer Grey) este o adolescenta de 17 ani, care în fiecare an îşi petrece vacanţa într-o tabără de vara la Catskills, alături de familia sa. Vacanţa pare a fi una obişnuită, până când atenţia lui Baby este atrasă de instructorul de dans, Johnny Castle (Patrick Swayze).

Pelicula a reuşit să obţină premiul Oscar pentru melodia (I've Had) The Time of My Life, care se regăseşte pe coloana sonoră a filmului.

În 2004, a fost realizată o continuare, Dirty Dancing: Havana Night, care nu s-a bucurat de succes.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mariaiulia pe 21 august 2009 10:40
,,Dirty Dancing'' a fost filmul adolescentei mele.Astept cu interes un remake....sper sa fie un succces...cu toate ca nu cred ca cineva il poate egala pe Patrick Swayze!
FarkaS pe 21 august 2009 11:42
Chiar daca trece timpul peste ele, consider ca unele filme raman neegalate de remaker-uri, oricat s-ar chinui realizatorii sa scoata ceva bun din noua "re-editare". Ma tem ca noul D.D. imi va confirma optiunea pesimista.
RODI59 pe 21 august 2009 13:19
De obicei, remake-urile nu au acelasi succes pe care l-au avut filmele initiale. Ba din contra, daca ma gandesc la porcaria de serial continuare la Gone with the Wind. Scuze de expresie, dar chiar nu am putut digera continuarea, nici pe Timothy Dalton, ca sa nu mai vorbesc de Joanne Whaley-Kilmer! Cred ca Dirty Dancing nu poate fi egalat de nici o alta ecranizare, cum nici un alt actor si dansator nu-l poate egala pe Patrick Swayze. Acest rol este numai al lui!
BLACK-SPIDER pe 21 august 2009 18:28
Subscriu si eu celor deja spuse, Patrick Swayze pentru acest rol a intrat in legenda si va ramane de neegalat!
booghy pe 21 august 2009 19:47
Oricum ar iesi acest film este greu sa-l egalezi pe Patrick Swayze. Are un fel de-a fi unic si incantator. DD mi-a placut si imi place ori de cate ori il vad si ramane un film de referinta pentru mine.
Ana-Maria pe 21 august 2009 21:28
E filmul meu de suflet! De oricate ori l-as vedea, de fiecare data sunt complet absorbita, si nu ma mai pot concentra la nimic altceva, nici macar nu mai aud zgomotul de fundal(persoane care vorbesc cu mine :))). Sunt curioasa de remake, chiar daca stiu ca nimic nu o sa poata intrece originalul :P
TAMARAINSA pe 22 august 2009 19:07
Un var din Belgia mi-a spus ca se stie cu Patrick Swayze.Dupa multi ani, imi zic: ia sa ma uit la film...
Si cand colo? Recunosc o ...intamplare adevarata?
De la o nunta...cu fotbalisti....
De ce nu l-am ascultat pe varul meu?

alex_il_fenomeno pe 21 ianuarie 2014 11:45
Clar nu ar mai avea niciun farmec... Nu inteleg rostul unei continuari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells