Directorul de imagine de la House of Gucci promite o „telenovelă de lux”

de Marina Florea în 5 Apr 2021
Adam Driver și Lady Gaga joacă în drama polițistă marca Ridley Scott, inspirată dintr-un fapt real

Ridley Scott are două filme care urmează să se lanseze anul acesta: The Last Duel - pe 15 octombrie și House of Gucci - pe 24 noiembrie. În ambele va juca Adam Driver, în primul despre doi prieteni care vor ajunge să se lupte unul cu altul în Franța secolului XIV, celălalt despre povestea adevărată a Patriziei Reggiani (Lady Gaga), judecată și condamnată pentru a fi pus la cale asasinarea fostului ei soț și director al casei de modă Gucci, Maurizio Gucci (Adam Driver).

Directorul de imagine al lui Ridley Scott, Dariusz Wolski, a stat de vorbă cu The Film Stage pentru a prezenta noul film. Despre House of Gucci relatează - „Acest film, plasat în lumea modei anilor 80 - 90, va fi puțin diferit. Încă mai caut să găsesc formula vizuală potrivită. Anii 1980 nu arătau bine în mod special. Lumea modei, prezentările de modă nu arătau așa de bine. Dacă vă uitați la toate hainele acelea lungi și cum arătau... Așa că e puțin kitsch, puțin ridicol, puțin tragic - ca la o telenovelă de lux. Cu o distribuție excelentă...”

În House of Gucci apar alături de Driver și Gaga Al Pacino în rolul lui Aldo Gucci, Jared Leto în rolul lui Paolo Gucci, Jeremy Irons ca Rodolfo Gucci, Camille Cottin în rolul Paolei Franchi, plus Jack Huston și Reeve Carney. Scenariul este inspirat de cartea Sarei Gay Forden The House of Gucci.

Cât privește The Last Duel, cu Driver și cu Jodie Comer, Matt Damon și Ben Affleck, Wolski a promis un film cu note din cinematograful lui Kurosawa. „Este povestea care începe în secolul XIV cu un viol, un fel de Rashomon spus din trei unghiuri diferite: cel al soțului, cel al violatorului, cel al soției. Este plasat în secolul XIV, dar temele sunt ale secolului XXI”, declara el. „Are rezonanțe contemporane și jocul actorilor este fenomenal. Matt Damon este așa cum nu îl veți mai recunoaște, ca și Adam Driver șI Jodie Comer; nu știe cât de faimoasă va deveni, absolut fenomenală. Ea a jucat în acel serial TV, Killing Eve. Și Ben Aflleck, într-un rol secundar, e foarte puternic. Cred că e cel mai bun film al meu, vorbind din perspectiva imaginii. Sumbru, dar excepțional.”

Wolski este nominalizat anul acesta la Oscar pentru News of the World al lui Paul Greengrass. Directorul de imagine mai are în palmares Prometheus, The Counselor, The Martian, All the Money in the World și Alien: Covenant.

Exploreaza subiecte similare:

Adam Driver, Lady Gaga, The Last Duel, ridley scott, House of Gucci, Dariusz Wolski

Alte știri din cinema

Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Iată ce parteneră va avea Harrison Ford în cel de-al cincilea film din seria Indiana Jones!

Phoebe Waller-Bridge joacă în Indiana Jones 5 în rolul principal, alături de Harrison Ford

Sony Pictures și-a ales platforma de streaming pentru filmele sale, inclusiv Venom și Spider-Man

Acordul dă, de asemenea, streamer-ului prima șansă de a difuza filme din arhiva Sony

Pe viaţă/For Life: schimbă lumea în bine, de oriunde eşti

Fantastica poveste a condamnatului pe viaţă devenit avocat, pe AXN

Părerea ta

Spune-ţi părerea
liliannikky pe 8 aprilie 2021 12:12
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte veselă din viața mea, datorită ajutorului pe care mi l-a dat dr. Saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, deoarece soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr. Saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fosta ajuta la fixarea relației. și să îi facă pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi îi cer ajutorul, dar, spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici sărbătoresc acum pentru că soțul meu s-a schimbat complet definitiv. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat jucător de vrăji. AI NEVOIE DE AJUTOR APLICĂ ACUM CONTACT CU DOCTORUL SAGURU ACUM VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. și, de asemenea, perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT OF THE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 VRAJA DE AFACERI 7 VRAJA DE LUCRU BUNĂ 8 VRAJA LOTERIEI ȘI VRAJEA ÎN CAZ DE CURTEA.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells