DiCaprio, în rol de preşedinte al SUA. Steven Spielberg îşi doreşte regia peliculei biografice

de Cristina Grigore în 18 Mai 2018
Cineastul are mai multe producţii în orarul de lucru - printre acestea se află şi noul film Indiana Jones

Steven Spielberg a trecut de 70 de ani, însă nu dă semne că ar dori să se retragă din activitate. Celebrul regizor continuă să realizeze pelicule aclamate de critici şi de public, iar după recentele The Post şi Ready Player One stau la rând alte proiecte, printre care şi noul film Indiana Jones. Un alt titlu este însă pe cale să se alăture orarului său de lucru, un film intitulat Grant, ce va aduce în faţa publicului viaţa fostului preşedinte american Ulysses S. Grant.

Potrivit Deadline.com, cineastul se află acum în negocieri pentru preluarea regiei peliculei, ce îl care ca protagonist pe Leonardo DiCaprio - alături de care Spielberg a mai lucrat la Catch Me If You Can (2002). DiCaprio va juca, aşadar, rolul celui care a condus Statele Unite între 1869 şi 1877, un personaj controversat, a cărui viaţă şi activitate au fost adesea aspru criticate. 

Scenariul va avea la bază bestseller-ul biografic al lui Ron Chernow şi va încerca să demonteze unele dintre acuzaţiile ce au pătat imaginea celui de-al 18-lea preşedinte american. Grant, în primă fază un bancher în pragul falimentului, alcoolic, a fost văzut ca un politician incompetent, în ciuda geniului militar de care a dat dovadă şi a faptului că a încercat din toate puterile să acţioneze în direcţia antirasista asumată de predecesorul său, Abraham Lincoln, şi să elimine Ku Klux Klan-ul.

Exploreaza subiecte similare:

Steven Spielberg, leonardo dicaprio, Catch Me If You Can, The Post, Ready Player One

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 18 mai 2018 12:32
Parca avea in plan sa il joace pe Roosevelt ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells