Dezastruosul Charlie Sheen

de Ştefan Dobroiu în 12 Mar 2011
Dezastruosul Charlie Sheen

Fără să fi fost vreodata unul dintre numele mari de la Hollywood, Charlie Sheen a reuşit să impresioneze (constant!) şi să-şi câştige o mulţime de fani o dată cu serialul Two and a Half Men/Doi bărbaţi şi jumătate, unul din extrem de puţinele seriale de comedie care şi-a păstrat cifrele de audienţă pe parcursul a opt sezoane. Poţi vedea mai jos cum a "reuşit" Sheen să fie dat afară din echipa serialului.

Probleme şi mici şicane cu Warner Bros TV şi CBS au mai avut loc în trecut, pentru că Charlie Sheen nu s-a ţinut niciodată departe de scandaluri, relaţii cu staruri porno, excese în ceea ce priveşte alcoolul şi drogurilor şi mai toate ocupaţiile susceptibile să dea apă la moară tabloidelor, dar lucrurile au început să degenereze anul trecut în februarie.

Dacă până atunci reproşurile la adresa actorului erau pronunţate cu jumătate de gură (până la urmă cât să strice imaginii serialului, din moment ce aventurile lui Sheen erau atât de asemănătoare cu cele ale personajului său, afemeiatul, alcoolicul şi superficialul Charlie Harper?), în februarie anul trecut lucrurile au început să scape de sub control, iar Sheen anunţa că ar fi o idee bună să ia o pauză de la filmări pentru a intra într-o clinica de dezalcoolizare şi dezintoxicare. Aşa şi a făcut, dar starul a renunţat la calea cea dreaptă nici o lună mai târziu, când convingea producătorii că toate problemele sale sunt rezolvate şi că este gata să se întoarcă la treabă.

Se pare că Warner Bros. TV l-a şi crezut, pentru că în mai 2010 Charlie Sheen se întoarce la filmări. Actorul a semnat atunci un contract pentru încă două sezoane, suma plătită per episod ridicându-se la una record: 1,8 milioane de dolari.

Câteva luni totul a părut să meargă bine, dar pe 26 octombrie, poliţia a trebuit să-l scoată pe Sheen din camera sa de la hotelul Plaza din New York, după ce accesele de violenţă ale actorului provocaseră daune de mii de dolari. Se pare că Sheen ar fi recunoscut consumul unor generoase cantităţi de alcool, precum şi consumul de heroină. A trebuit dus la spital şi ţinut sub observaţie înainte de a i se da voie să meargă acasă.

Pe 27 ianuarie 2011, la reşedinţa actorului a fost chemată salvarea, iar Sheen a fost dus la spital. Diagnosticul anunţat de agentul său? "Puternice dureri abdominale", dar istoria exceselor lui Sheen este suficient de lungă pentru ca nimeni să nu creadă povestea. Urmarea o şi infirmă: a doua zi actorul anunţă intenţia de a începe un tratament pentru dezintoxicare la domiciliu, iar CBS anunţă încetarea filmărilor la Two and a Half Men.

Pe 24 februarie, Charlie Sheen este invitat într-o emisiune de radio, unde face comentarii răutăcioase la adresa echipei serialului, a creatorului acestuia Chuck Lorre şi a celor de la CBS şi Warner Bros. TV. Emisiunea a stârnit un val de comentarii în presă, iar pe 28 februarie s-a anunţat că studiourile Warner i-au interzis actorului accesul pe platouri.

În aceeaşi zi, în timpul unui interviu luat în propria sa casă, Sheen cere o mărire de salariu cu aproximativ 50%, adică trei milioane de dolari pentru fiecare nou episod din Two and a Half Men, spunând că sumele câştigate de serial sunt suficient de mari pentru ca el să se simtă nedreptăţit din punct de vedere financiar.

Ulterior a renunţat la noile pretenţii salariale, dar pe 7 martie Warner Bros. TV anunţă concedierea actorului.

Ce urmează?

Cel mai probabil un lung proces. Zilele trecute se anunţa că Charlie Sheen dă în judecată Warner Bros. TV pentru suma de 100 de milioane de dolari, dar cu siguranţă producătorul de seriale nu se va lăsa târât prin tribunale fără să riposteze. O lovitură s-a putea să-i dea actorului şi reacţia juridică a producătorului Chuck Lorre, pe care Sheen l-a făcut în toate felurile în apariţiile sale furibunde în presa americană. Acesta s-ar putea să-l dea în judecată pentru calomnie.

Cât despre soarta serialului, lucrurile nu sunt deloc sigure. Adevărul este că Charlie Sheen era sarea şi piperul lui Two and a Half Men, acesta fiind şi motivul pentru care onorariul său per episod devenise cel mai mare din întreaga industrie americană. Schimbarea lui Charlie cu siguranţă o să dăuneze cifrelor de audienţă, dar şansele ca Two and a Half Men să fie îngropat de concedierea principalei sale vedete sunt relativ mici.

Producătorii au deja în vizor trei actori pentru a-i lua locul lui şi parcă toţi trei sunt nişte Charlie Sheen mai mici. Prima variantă este Rob Lowe (foto 1), un actor aflat în plină ascensiune cu două decenii în urmă, dar a cărui carieră a intrat în derivă în 1988, după ce o casetă video cu năzbâtiile sale sexuale l-a transformat într-un paria în ochii marilor studiouri. Actorul se bucură de tristul renume al primei celebrităţi ajunse în gura lumii cu o astfel de casetă, fiind nevoie să se scurgă mai bine de un deceniu înainte de o revenire cu fruntea sus. Cel mai cunoscut rol recent al lui Lowe este cel din serialul The West Wing.

Avut în vedere este şi John Stamos (foto 2), vedetă pe vremuri datorită serialului ABC Full House (1987-1995). Recent, Stamos a revenit în atenţia publicului cu un rol episodic în popularul serialul Glee. A treia posibilitate ar fi Matt Dillon (foto 3), care se tot chinuie de ceva vreme să revină în atenţia publicului. Ultima oară l-ai văzut în Takers/Fură şi fugi, adus pe ecranele din România în noiembrie 2010.

Te vei mai uita la serial dacă Charlie Sheen este înlocuit? Cine ţi-ar plăcea să-l înlocuiască?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Belzebuth pe 12 martie 2011 10:11
cine se va mai uita la 2 barbati si jumatate fara charlye,charlye are aroma serialului pacat foarte mare pacat
todi pe 12 martie 2011 11:25
auzisem pe la radio ca cica l-ar fi primit inapoi. ar fi pacat sa-l schimbe totusi
Serhui pe 12 martie 2011 11:25
Sincer nu cred ca am sal mai urmaresc cu aceasi placere dar am sa vizionez cateva episoade cu nou Charlie Harper de curiozitate dar stim cu toti ca nu o sa aiba acelasi succes sau replicile sarcastice si pline de umor ale lui Charlie dar era de asteptat sa se intample asta mai ales ca Charlie Sheen nu ar fi dat semne de cumintire si cel mai pacat e ca nu a mers pe urmele tatalui sau chiar daca la depasit pe acesta in succes si desigur bani Martin Sheen ar trebui sai fie model lui Charlie Sheen aka Charlos Irwin Estevez , pacat un mare pacat si o rusine pentru el fata de Martin Sheen
nepoate pe 12 martie 2011 11:25
dupa parerea mea ar trebui anulat serialulul. sheen era the shit:D
CostinN pe 12 martie 2011 13:06
1,8 milioane de dolari pentru 20 de minute de episod, mai exact pentru cateva cadre adunate insumand 20 de minute si tot nu a fost indeajuns pentru el. Sunt oameni care nu castiga in intreaga lor viata cat castiga el in 20 de minute. Este clar ca lui nu ii pasa de acest "amanunt". Nu mai spun de oameni cu responsabilitati colosale, care, chiar si cu salarii mari, nu se apropie de jumate de suma nici intr-un an. Pana la urma branza buna s-a stricat in burduful de caine iar acum nici dracu nu se va mai uita la el. Asta se intampla cand se trezesc tot felul de lesinati, norocosi si iresponsabili cu mamaliga de "sus". Si-a facut-o cu mana lui.
ionutt- pe 12 martie 2011 13:20
cat am vazut eu din Two and a Half Men nu stiu daca adun 10 episoade, da' daca e sa`mi dau si eu cu parerea, pe Dillon l`as vedea in locul lui Sheen
xerses pe 12 martie 2011 13:53
Eu am fost fan Charlie Sheen.Serialul este bun si chiar daca vedeta principala este inlocuita, poate, cine preia locul, va reusi sa fie la fel de cuceritor, placut publicului.Imi place Lowe si cred ca ar putea face fata cu brio.Nu te poti pronunta pana nu vezi macar un episod -doua cu noul actor.
adrian_beldean pe 12 martie 2011 14:07
Charlie Sheen e deja un ratat.Mai inteleg ca vrei sa te "distrezi" asa din cand in cand si mai faci o prostie - doua,dar sa o tii intr-una cu droguri si alcool in exces deja e cam prea de tot.Imi placea de el,dar acum nu am nici cea mai mica urma de respect fata de el.Pacat ca un serial ca T&HM are de suferit din cauza unui idiot ca el.
mirko pe 12 martie 2011 14:24
Stiti, intotdeauna un personaj cu mare carisma la public in momentul in care etse schimbat si se incearca altceva, rezultatul este dezamagitor. Charlie Sheen avea absolut tot "sex-apple" pe care il avea serialul si tocmai de aceea l-am urmarit si inca il mai ulmaresc in continuare tocmai din acest motiv. Cu siguranta si puterea banului a avut un cuvant de spus in ceea ce a spus despre echipa serialului si despre cei de la Warner. Era totusi cel ami bine platit actor de seriale din istoria filmului. Dar schimbarea personajului nu ar duce la nimic. eu in locul celor de la Warner as finaliza serialul in forma asta si nu as mai continua. A fost perfect pana acum, nu s de ce ar mai face o continuare la el.
anonim pe 12 martie 2011 14:30
mai bine dadeau bani catre lumea saraca nu la un ratat ca el si intrun film de tot rahatul ca 2 half shit
daniel.puscasu pe 12 martie 2011 14:34
nimeni nu va putea juca ca si charlie , pacat , va ramane in istorie serialul...
BALCU GABRIEL MIHAI pe 12 martie 2011 14:43
nu o sa mai fie nici 10 % frumos two and a half men fara charlie !!!!!! el era cel care tinea tot serialul in viata aproape cred ca o sa scada incredibil audienta daca nu o sa mai fie charlie too bad pacat.de charlie imi placea cel mai mult din acest serial.sa inteleg ca din sezonul 8 episodul 17 nu o sa mai fie charlie sheen in seriale nu ?????? nasol rau iubeam serialul asta. cred ca este cel mai bun difuzat vreodata!!!!
anonim pe 12 martie 2011 14:47
nu !!!probabil m'as uita asa de curiozitate.....sper doar sa se intoarca...nimeni nu'l poate inlocui pe sheen.....si pun pariu ca in cateva luni showl o sa se anuleze din cauza ratingului pentru ca actorii de mai sus nu sunt destul de buni.... e ca si cum l'ai inlocui pe harry potter (Daniel Radcliffe) cu alt actor......sper sa se intoarca
Krakatau pe 12 martie 2011 15:20
Serialul va continua o vreme cu siguranta, dar probabil va fi anulat nu la mult timp dupa, pentru ca vor fi scaderi monstruoase ale audientei.
bitmar03 pe 12 martie 2011 15:28
Da ce ... actorul din serialul Spartacus nu a foft schimbat ?
si ce ... nu mai merge serialul ?
Eu personal sant de acord cu oricare actor din cei de mai sus sau cu altii... insa ceea ce stiu sigur este ca nu ma voi mai uita la acest serial daca - prin absurd - se mai intoarce fostul personaj.
Si apoi ce ? ... multe staruri si regi pop, rock au crapat de droguri si bautura !
Cat de curand crapa si asta tot din aceasi cauza.
Singurul meu regret este ca nu a fost el (si alti drogati si alcolici ca el) in Japonia - la cutremur si tsunami in locul oamenilor de acolo care au murit nevinovati.

alex_neagoe pe 12 martie 2011 16:18
intradevar charlie seen face cam tot serialul....dar cand ma uit si ma gandesc k nu e doar un rol in serial, ci a ajuns viata lui asternuta intrun serial de comedie....parca nu mai e asa atragator "two and a half men"...pacat...sunt de abia la sezonul 4 si de acum deja se vede pe fata lui urma abuzurilor...oare in sez 8 cum arata ? :) nu vreau sa ma gandesc
alex_neagoe pe 12 martie 2011 16:18
cer scuze pt repetitia suparatoare :))
Lucian pe 12 martie 2011 16:55
Fara Sheen nu va mai fi acelasi film... insa daca ar fi sa aleg intre cei 3 care sa-l inlocuiasca as alege clar pe John Stamos.
Gameandseth pe 12 martie 2011 17:14
plecand de la premisa ca producatorii stiau ca sheen era sarea si piperul e usor sa-ti dai seama cat de multe a facut ca ei sa renunte la el.
un actor bun insa tot un drogat ramane.

daywalker pe 12 martie 2011 17:20
Adevarat ca Charlie era "miezul" serialului...dar pacat ca la stilul lui de viatza numai "interpreta" un rol ci chiar il traia.Asta lasa de gandit la calitatile lui actoricesti...oricum pacat de serial....cum un singur om poate "strica" munca atat a altor actori cat si a intregii echipe de productie...care si ei au avut contributia lor...zic eu
Sergiu.Lobont pe 12 martie 2011 18:39
Vina este deopotriva a lui Charlie Sheen si in aceeasi masura a studiourilor. In conditiile in care doreau sa construiasca un serial de succes trebuiau sa se gandeasca de zece ori pe cine aleg pentru rolul principal pentru ca de el atarna tot succesul serialului. Problemele lui Sheen nu au inceput in urma semnarii contractului cu CBS ci era cunoscut ca fiind recalcitrant... de ce erau atat de siguri ca se va schimba in bine. Sheen e de vina pentru ca nu si-a respectat clauzele din contract dar problema si mai mare e ca salariile celorlalti actori (Alan, Jake, Bertha etc) depind de toanele lui. Fara el e clar ca serialul nu va mai avea nici jumatate din succesul pe care il avea cu Charlie pentru ca el a reprezentat 75% din serial.
Vorador pe 12 martie 2011 18:54
la E News s-a vorbit azi 2 ore despre intamplarile sale din ultimele luni.Nu ma intereseaza ce face in viata sa, dar imi pare rau de serial.
mank.trs pe 12 martie 2011 19:26
nu e Charlie .. adio doi barbati si jumatate :(
florin pe 12 martie 2011 19:55
sincer nu stiu daca o sa mai fie cineva ca el el facea tot serialu de uitat la el nu stiu daca mai merita dar sa vedem cine e ales si cum o sa joace
legolas05 pe 12 martie 2011 20:14
ce sa ii faci....pacat...serialul nu va mai fi asa frumos fara el
MCosmin pe 12 martie 2011 20:37
parerea generala e ca plecarea lui Sheen va lasa urme adanci in serial...poate ca si viata lui depravata il facea sa joace asa de bine in serial...pe platou si in afara lui nu se schimba nimic pentru Sheen si asta il "ajuta" in serial dar lipsa lui de diplomatie a stricat totul...trist..din cei 3 de mai sus Lowe zic ca ar fi cel mai potrivit, avand o oarecare carisma dar si Stamos ar merge...ar fi cel mai bine sa aleaga un actor care sa aduca cat de cat cu Sheen( dar nu si in viata reala )
anaelena pe 12 martie 2011 21:55
sa ii dea in judecata si sa le i-a banii ca el a facut serialul ce este acum.
cu oricine va fi inlocuit ,va avea succes serialul atat cat va mai dura, pt ca macar din curiozitate si tot va fii urmarit!

alex2812 pe 12 martie 2011 22:37
e o pierdere pentru serial concedierea lui Charlie Sheen, dar asta nu inseamna ca serialul nu mai poate continua. in orice caz nu putem spune ca sheen a facut tot serialul, mai exista totusi si jon cryer si angus jones in distributie, cei doi avand un farmec aparte.
rabbyt pe 12 martie 2011 22:50
Charly era sufletu serialului, fara el nu v amai fii acceasi audienta,ptr asta au de suferit si ceilalti actori,iar serialul nu va mai avea mult si se va termina repede,oricum are destule episoade , si incepea sa de devina monoton, iar acum cu schimbarea personajului principal , se va incheia in curand, regret doar situatia la care sa ajuns,se pare ca prea multi bani , pemunca putina schimba omul.pacat!!!!
aly_dinamop pe 12 martie 2011 23:10
Sincer, nu o sa mai aiba acelasi farmec...Charlie era farmecul serialului...pacat....mi-as dori sa se cuminteasca si sa-l reprimeasca in serial....dar daca nu s-a cumintit pana acum............
anonim pe 13 martie 2011 09:18
iubeam serialul asta si imi place de Charlie extraordinar de mult nu ma intereseaza ce face in viata privata e problema lui. mie imi place ca actor si sunt foarte trista ca vor sa il schimbe actorul principal care facea tot serislul. nu o sa l mai urmaresc.;(( =((
toncean pe 13 martie 2011 09:52
da bun actor
Zoloft pe 13 martie 2011 09:57
fara el filmul nu mai e acelasi; cei care s-au obisnuit cu filmul, vor in continuare ceeasi actori cu bune si rele; sa schimbi actorul principal e ca si cum ai lua un serial de la zero,
nairdagh pe 13 martie 2011 11:33
Sincer, daca Charlie nu e ... serialul nu mai este asa amuzant! Nici nu ma mai uit la el ;)
Stan Dungatu pe 13 martie 2011 13:50
Fara Charlie Sheen, Two and a Half Men, va fi un mare zero barat. Exact cum este Queen fara Freddie Mercury.
Gaby pe 13 martie 2011 14:22
Foarte bine !! Sper sa fie invatatura si pentru celelalte sutdiouri nu numai pentru cei de la Warner sa nu mai primeasca asfel de cocalari . Este un actor de valoare 0 .Este ca si cum Mutu ar primi oferta de la Real de 10 mil. eu. cand el valoreaza doar 10000
georgeell pe 13 martie 2011 14:55
Am vazut cred ca fiecare episod de 2-3 ori :( fara el nu o sa mai aiba aceiasi audienta :( si e un pacat pentru ca se potrivea de minune cu personaju din serial:(
iulian pe 13 martie 2011 16:22
am sa vad poate primul episod, dar pot sa spun ca nu va mai fi Two and a half men.
WeedMan pe 13 martie 2011 20:00
pacat pt asa un actor cu talent .. adevarat charlie chiar era " the shit " ...
asdasd pe 13 martie 2011 20:15
da, dar a fost un fraier ca abaut , s-a drogat, etc
daca nu facea toate aste inca era in serial

alexxx pe 13 martie 2011 22:37
cei care il critica gresesc ....el a ajuns la un moment in viatza in care nu il mai satisface nimik , si pri urmare se rezuma la chesti extreme ....sincer il inteleg !
lasatil nene pe om sa faca ce vrea cu viatza lui si cu banii lui ....

Alex G. pe 14 martie 2011 00:15
Parerea mea e ca serialul nu va mai avea acelasi farmec indiferent de cine ar interpreta rolul. Si sunt mai mult decat sigur ca nu o sa mai am aceeasi placere sa ma uit la serial chiar deloc.
Charlie Sheen si-a facut de cap si multi dintre voi ar face la fel. Banul iti ia mintile de multe ori, ca de altfel si lipsa lui are acelasi efect.

psihologu pe 14 martie 2011 07:45
Nu cred ca o sa mai ma uit la serial, Charlie Sheen era aproape totul...
adu pe 14 martie 2011 08:22
pentru costin:mey baiatule tu habar nu ai ce inseamna incasarile de pe un serial ca sa spui de ce castiga Sheen 1.8 mil de dolari pe serial.Bineinteles ca ai inceput cu chestii din alea..ca altii nu castiga intr-o viata...altii nush ce nu fac...eeee..iti spun eu ....ALTII NU POT NICIODATA SA ADUCA INCASRI DE 20 DE MIL D DOLARI PE EPISOD DOAR DIN CONTRACTELE DE A SE DIFUZA IN INTREAGA LUME....
Han_Solo pe 14 martie 2011 09:54
Nu stiu de ce unii pe aici se vaita de salariul de 1.8 mil $ a lui Sheen. Multi vorbesc fara sa aibe habar ca T&HM aducea celor de la WB profituri anuale de 180 mil $, era si normal ca Sheen sa ceara mai multi bani pentru ca el era serialul. Si nu inteleg ce treaba are faptul ca el bea si ulmbla cu actrite porno in timpul liber atata timp cat isi face treaba. Aproape orice barbat cat de cat sanatos la cap si cu o pereche de "oo" ar face exact ca el doar ca multi nu au curajul. Tot respectul pentru C. Sheen...
alex_il_fenomeno pe 14 martie 2011 11:00
serialul nu va mai fi niciodata la fel ....pacat de ceea ce i s-a intamplat lui Charlie Sheen , dar si-a facut-o cu mana lui !
ooo333 pe 14 martie 2011 14:07
Two and A Half Men a incetat pentru mine , daca se va face o continuare o voi considera Two and A Half Men 2 care probabil va fi o continuare care va incerca sa scoata niste banii si ceva audienta . Nici unul dintre inlocuitorii propusii nu m-i se par potriviti .
Nathanael pe 14 martie 2011 14:21
cine o sa se mai uite la serial fara Sheen ? aceastea este intrebarea nu o sa mai aibe aceeasi atractie era atat personaj cat si omul Charlie
jude pe 14 martie 2011 15:38
Bine spus dezastruosul Charlie Sheen...dar ce sa-i faci?si-a facut-o cu mana lui..pacat de serial...
danucu pe 14 martie 2011 21:31
Nu va mai fi la fel serialul fara el. Mai bine sa il opreasca, daca nu exista cale de reconciliere.
xerses pe 13 mai 2011 12:08
Inteleg ca nu mai exista nici o posibilitate de reintoarcere in serial.E trist daca actorul considera ca iesirea lui din serial ar trebui sa fie sinuciderea personajului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells