Detectivele din L.A./L.A.’s Finest pornesc în misiuni duble, din 11 mai, la AXN

de Cinemagia în 7 Mai 2020
Sezonul doi va avea premiera pe 8 iunie

Jessica Alba și Gabrielle Union sunt Detectivele din L.A., în noua drama de acțiune de pe AXN, și pornesc pe urmele băieților răi din Los Angeles, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Serialul debutează pe 11 mai, de la ora 22.00, cu episoade duble.

Serialul spin off al francizei Bad Boys, produs tot de Jerry Bruckheimer, o readuce în prim plan pe Sydney „Syd” Burnett (Gabrielle Union), sora lui Marcus Burnett (Martin Lawrence) și iubita lui Mike Lawrey (Will Smith), pe care am văzut-o ultima oară distrugând un cartel de droguri din Miami în Băieți răi II.

În noua producție, Syd pare că a lăsat trecutul în urmă și se concentrează pe noua ei carieră – detectiv în cadrul poliției din Los Angeles. Când Nancy McKenna (Jessica Alba), o mamă cu un trecut la fel de complex, îi devine noua parteneră, Syd se vede nevoită să se confrunte cu modul în care stilul ei de a-și trăi viața fără regrete ascunde secrete personale mult mai profunde.

Pe lângă Jessica Alba și Gabrielle Union, din distribuție mai fac parte Ernie Hudson (Ghostbusters), Zach Gilford (Friday Night Lights), Ryan McPartlin (Chuck), Sophie Reynolds și Duane Martin.

Detectivele din L.A./L.A.’s Finest este produs de Jerry Bruckheimer Television, 2.0 Entertainment și Sony Pictures Television. Cele două protagoniste sunt și producătoare executive alături de Jerry Bruckheimer (Bad Boys), Jonathan Littman (franciza CSI), Kristie Anne Reed (Lucifer), Brandon Margolis (The Blacklist), Brandon Sonnier (The Blacklist), Pam Veasey (CSI:NY), Doug Belgrad (Peter Rabbit), Jeff Gaspin (To Tell the Truth), Jeff Morrone (Atomic Blonde) și Anton Cropper (Suits) - care a și regizat episodul pilot al serialului.

Atât Jessica Alba, cât și Gabrielle Union au fost nominalizate în cadrul Teen Choice Awards 2019, secțiunea Choice Action TV Actress, pentru rolurile din serial, câștigătoare fiind desemnată Gabrielle Union.

Primul sezon a avut premiera în Statele Unite ale Americii în primăvara lui 2019, fiind reînnoit cu sezonul doi, care va avea premiera pe 8 iunie.

Ce cazuri interesante vor avea Syd și Nancy de rezolvat? Cum va evolua relația lor pe parcursul sezonului? Ce secrete din trecut ascund cele două și ce rol vor avea acestea pe parcursul celor 13 episoade?

 

Exploreaza subiecte similare:

L.A.'s Finest, Gabrielle Union, Jessica Alba, Ernie Hudson, Zach Gilford, Ryan McPartlin, Sophie Reynolds, Duane Martin

Alte știri din cinema

Alien și The Thing se întâlnesc în horror-ul SF rusesc Sputnik. Iată trailerul!

Filmul o urmărește pe Tatyana Klimova (Oksana Akinshina), o doctoriță care încearcă să salveze viața unui pacient întors din spațiu

Horror-ul cu buget redus The Wretched este filmul nr. 1 al Americii pe timp de pandemie

Filmul cu evenimente supranaturale a fost difuzat în 45 de cinematografe drive-in din America weekendul acesta

Charlize Theron, în fruntea unui grup de nemuritori în trailerul The Old Guard

„De-a lungul istoriei, noi am protejat această lume, luptând din umbră”, spune personajul lui Theron

Serialul The Great/Ecaterina, „savuros și cu un simț ușor pervers al umorului”

În luna iunie, vom putea urmări acest serial pe micul ecran

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells