Detectivele din L.A./L.A.’s Finest, cu Jessica Alba, din 11 mai la AXN

de Cinemagia în 16 Apr 2020
Serialul spin- off al francizei Bad Boys este produs de Jerry Bruckheimer

AXN aduce în premieră serialul Detectivele din L.A./L.A.’s Finest, cu Jessica Alba (Sin City) și Gabrielle Union (Bad Boys II) în rolurile principale, din 11 mai, lunea, de la ora 22.00.

Din universul francizei de succes Băieți răi (Bad Boys), creată de Jerry Bruckheimer, drama de acțiune Detectivele din L.A. (L.A.’s Finest) urmărește povestea lui Sydney Syd Burnett (Gabrielle Union), pe care am văzut-o ultima oară distrugând un cartel de droguri din Miami în Băieți răi II.

Acum, Syd pare că a lăsat trecutul în urmă și se concentrează pe noua ei carieră – detectiv în cadrul poliției din Los Angeles. Când Nancy McKenna (Jessica Alba), o mamă cu un trecut la fel de complex, îi devine noua parteneră, Syd se vede nevoită să se confrunte cu modul în care stilul ei de a-și trăi viața fără regrete ascunde secrete personale mult mai profunde.

În timp ce pornesc pe urmele celor mai periculoși criminali din Los Angeles, ocolind uneori regulile, dar și amenzile de viteză, cele două devin o forță de neoprit – atât pe străzile orașului, cât și una în viața celeilalte.

Detectivele din L.A./L.A.’s Finest este produs de Jerry Bruckheimer Television, 2.0 Entertainment și Sony Pictures Television. Cele două protagoniste sunt și producătoare executive alături de Jerry Bruckheimer (Bad Boys), Jonathan Littman (franciza CSI), Kristie Anne Reed (Lucifer), Brandon Margolis (The Blacklist), Brandon Sonnier (The Blacklist), Pam Veasey (CSI:NY), Doug Belgrad (Peter Rabbit), Jeff Gaspin (To Tell the Truth), Jeff Morrone (Atomic Blonde) și Anton Cropper (Suits) - care a și regizat episodul pilot al serialului.

Exploreaza subiecte similare:

L.A.'s Finest, Jessica Alba, Gabrielle Union, Brandon Margolis, jerry bruckheimer, Jonathan Littman, Brandon Sonnier, Pam Veasey, Jeff Morrone, Anton Cropper

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells