Detalii şi imagini din noua animaţie Pixar, Brave

de Cristina Grigore în 15 Nov 2011
Detalii şi imagini din noua animaţie Pixar, Brave

Următoarea animaţie ce va fi lansată de studiourile Pixar este caracterizată cel mai bine de o claie de păr roşcat şi un temperament rebel şi independent. Protagonista, căci este vorba de o fată, e o tânără odraslă de rege, iar Brave, titlul filmului, deşi ne dă o idee despre caracterul acesteia, nu dezvăluie pe deplin toată pleiada trăsăturilor de caracter ce defineşte personajul. Îţi vei putea face o idee mai clară din detaliile despre film de mai jos şi o vei putea admira pe prinţesă într-una din imaginile publicate de Yahoo!Movies.

Ai mai jos sinopsis-ul oficial al lui Brave.

„Din vremuri străvechi, poveşti despre bătălii memorabile şi legende pline de taine au trecut din generaţie în generaţie de-a lungul pământurilor misterioase şi aspre ale Scoţiei. În Brave, o nouă istorisire se alătură folclorului atunci când curajoasa Merida sfidează tradiţia, destinul şi unul dintre cei mai de temut monştri”.

„Merida este un arcaş talentat, dar şi temperamentala fiică a regelui Fergus şi a reginei Elinor. Hotărâtă să îşi croiască propriul drum în viaţă, Merida alege să nu ţină seama de un obicei sacru pentru conducătorii acelor tărâmuri, tumultoşii lorzi MacGuffin ('cel masiv'), Macintosh ('cel sur') şi Dingwall ('cel arţăgos')”.

„Acţiunile necugetate ale Meridei declanşează haosul şi furia în întreg ţinutul, însă atunci când apelează pentru ajutor la excentrica bătrână cunoscută sub numele Femeia cea Înţeleaptă, o dorinţă de-a sa, dar una de rău-augur, ajunge să se îndeplinească. Sub ameninţarea unui grav pericol, Merida este obligată să descopere adevăratul sens al curajului înainte de a fi prea târziu”.

Emma Thompson (regina Elinor), Billy Connolly (regele Fergus), Kelly Macdonald (prinţesa Merida) sunt câteva din vocile pe care le vei auzi în filmul regizat de Mark Andrews şi Brenda Chapman, ce va fi lansat în vara anului viitor.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 15 noiembrie 2011 15:01
sunt sigur ca va fi o alta mare reusita marca Pixar . go Brave !
Bayard pe 15 noiembrie 2011 15:05
Pixar = succes garantat :)
blastpit pe 15 noiembrie 2011 22:44
Sper sa fie un succes...dar cum ii stiu pe cei de la pixar...sigur va fi
palamida pe 29 iulie 2012 19:29
da am vazur si eu concursul pe facebook! Sunt asa multi concurenti....as vrea macar niste invitatii la premiere! Pe wall-ul meu deja sunt poze cu Merida!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells