Despre ce va fi Men in Black: International. Povestea se ridică la nivelul unui film de spionaj

de Gloria Sauciuc în 13 Ian 2019
Filmul are premiera în sălile noastre de cinema pe 21 iulie

În timp ce Will Smith și Tommy Lee Jones și-au pus în cui costumele negre, aventura Men in Black continuă. Vara asta, Chris Hemsworth și Tessa Thompson preiau ștafeta pentru Men in Black: International. Filmul se lansează în țara noastră pe 21 iulie.

După trailer și după ce am avut ocazia să vedem cine face parte din distribuție, iată și detalii despre acțiune, care se ridică la nivelul unui film de spionaj, scrie Cinemablend: o crimă misterioasă, care înseamnă un agent infiltrat în rândurile MIB, urmăriri, servicii de inteligență.

Așa cum s-a putut vedea în trailerul Men in Black: International, agenta Tessa Thompson descoperă pe cont propriu faptul că MIB există și - odată potențialul ei observat - este recrutată în organizație și devine Agentul M. Aruncată în prima ei misiune, este pusă în echipă cu noul ei coleg, Agentul H, tocmai într-un moment delicat: un ambasador extraterestru este găsit mort. Cât se poate de repede, echipa trebuie să găsească asasinul și să descopere „cârtițâ” din MIB care amenință organizația.

Este interesantă abordarea, care face ca povestea să nu repete mot-a-mot aventurile agenților J și K din primele filme, ci să ia alura unui film de spionaj.

Totuși, vom avea din nou parte de extratereștri și lasere, de câteva figuri familiare, dar mai presus, noul MIB este începutul unui capitol nou. De asemenea, în loc să fie plasat într-un singur oraș, filmul este internațional: Agenții M și H călătoresc la Londra, Istanbul și în Italia.

În alte roluri, în Men in Black: International mai apar Liam Neeson în rolul conducătorului MIB filiala din Marea Britanie, Rebecca Ferguson în rolul extraterestrei cu trei brațe Riza, Kumain Nanjiani ca voce a extraterestrului Pawny, Rafe Spall, Laurent și Larry Bourgeois în rolul gemenilor. F. Gary Gray (The Fate of the Furious) semnează regia și duo-ul Art Marcum și Matt Holloway (Iron Man), scenariul. 

Exploreaza subiecte similare:

Men in Black International, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Chris Hemsworth, F. Gary Gray, Art Marcum, Matt Holloway

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FunnyX pe 13 ianuarie 2019 19:42
Filmul ar trebui sa se cheme "Man & woman in black". Politically correct"! :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells