Design-ul noului Batmobil, dezvăluit din greşeală de creatorul acestuia

de Ştefan Dobroiu în 2 Iun 2020
Pozele au dispărut repede de pe site-ul designer-ului, dar nu înainte de a fi salvate de fani

Orice artist ajunge la un moment dat să nu mai reziste tentaţiei de a se lăuda cu creaţiile sale, iar acest lucru i s-a întâmplat şi lui Jeff Frost, răspunzător de design-ul Batmobil-ului folosit în The Batman, noul film cu Omul-liliac. Frost a postat pe site-ul său imaginile din galerie, cel mai probabil fără să ceară acordul studiourilor Warner...

De ce spunem asta? Pentru că imaginile au dispărut cât ai clipi din ochi de pe site, cu siguranţă după câteva telefoane furioase de la avocaţii mega-corporaţiei. Dar a fost prea târziu, pentru că fanii filmelor cu Batman deja salvaseră pozele, iar acum ele sunt peste tot pe Twitter, fiind preluate şi de site-urile de cinema.

Dacă ne întrebi pe noi, nu am picat pe spate la vederea pozelor. Dar Batmobilul este genul de vehicul care arată ce poate doar în mişcare şi nu în câteva imagini, oricât ar fi ele de lucrate şi "atmosferice". Prin urmare aşteptăm să-l vedem la treabă, poate chiar în primul trailer care va fi lansat pentru blockbusterul regizat de Matt Reeves şi aşteptat pe ecrane în octombrie 2021.

Ştii cu siguranţă că Robert Pattinson îl interpretează pe Bruce Wayne, Colin Farrell pe Pinguin, Zoë Kravitz pe Catwoman, Jeffrey Wright pe comisarul Gordon, John Turturro pe mafiotul Carmine Falcone, Paul Dano pe The Riddler, iar Andy Serkis pe majordomul Alfred.

Exploreaza subiecte similare:

The Batman, Matt Reeves, Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Colin Farrell, Jeffrey Wright, John Turturro, Andy Serkis, Paul Dano

Alte știri din cinema

Actorii din serialul Glee, urmăriți de tragedii: Naya Rivera, ultimul nume de pe lista neagră

Seria de tragedii care îi lovește pe actorii și realizatorii serialului Glee continuă cu dispariția neelucidată a actriței Naya Rivera.

Javicia Leslie este prima Batwoman de culoare

Serialul The CW Batwoman va reveni cu al doilea sezon în luna ianuarie

Actriţă din serialul Glee, dată dispărută după un accident pe un lac

Naya Rivera, interpreta Santanei, este acum căutată cu echipe de scufundători

Festivalul Anonimul va avea loc între 12 şi 16 august, în Delta Dunării

Cea de-a 17-a ediţie a festivalului va oferi doar proiecţii gratuite în aer liber

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells