℗ Descoperă experiența multisenzorială hei la Food Festival Gourmet în Herastrău

de Cinemagia în 30 Iun 2017
La Bucharest Food Festival - Gourmet se reunesc unele dintre cele mai renumite restaurante, bistro-uri sau baruri din București, dar și din țară

hei de la Rompetrol oferă o nouă experiență multisenzorială la ediția din acest weekend a Bucharest Food Festival Gourmet, din parcul Herăstrău.

Zona de relaxare sub umbrelele Rompetrol și cortina răcoritoare multisenzorială sunt pregătite la Roaba de Cultură, iar show-urile culinare din lounge vor aduce experiențe culinare noi, diferite față de cele cunoscute în meniul restaurantului hei. Salatele de fructe monocrome în culorile brandului, portocaliu și verde, cu topping de semințe de mac, apă minerală cu menta si castravete, dar si cu fructe proaspete, oferite pe caniculă, completează experiența revitalizantă, în timp ce copiii pot savura fructe pe băț.

La Bucharest Food Festival - Gourmet se reunesc unele dintre cele mai renumite restaurante, bistro-uri sau baruri din București, dar și din țară.

Meniul hei este recunoscut pentru combinațiile ingenioase și apetisante de salate, dar și pentru sandvișurile cu ingrediente proaspete și baghete la alegere, preparate pentru micul dejun, dulciuri și produse de patiserie, dar și pentru băuturile răcoritoare și cafeaua aromată. Mix-ul de produse de la hei a fost gândit pentru a veni în întâmpinarea nevoilor celor care alimentează la Rompetrol, persoane active care vor să se bucure de o experiență culinară premium. Interiorul restaurantelor este caracterizat printr-o atmosferă confortabilă, caldă, iar gustările sunt întotdeauna delicioase și proaspete.   

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells