Debut impresionant în box office-ul nord-american pentru filmul Halloween

de Cristina Grigore în 22 Oct 2018
Pelicula cu Jamie Lee Curtis în distribuţie s-a lansat cu 77 milioane de dolari şi a detronat A Star is Born

Producţia Blumhouse/Universal Halloween (al 11-lea film al seriei) a beneficiat de o lansare peste aşteptări în Statele Unite, unde a detronat A Star Is Born din topul filmelor săptămânii cu cele mai bune încasări.

A obţinut 77,5 milioane de dolari la debut – a doua cea mai bună lansare de până acum a lunii octombrie şi cea mai bună lansare a francizei. Este şi cea mai mare sumă obţinută vreodată la debut de un film în care apare o actriţă peste 55 de ani (Jamie Lee Curtis). Internaţional, pelicula a obţinut 91,8 milioane de dolari.

Suma obţinută de pelicula horror este şi mai impresionantă atunci când o punem alături de suma obţinută la box office-ul nord american de toate lansările seriei pe teritoriul nord-american – 80 milioane de dolari. Este şi titlul cu cel mai bun debut al studioului Blumhouse (pe locul întâi s-a aflat până acum Paranormal Activity 3, care a obţinut 52,5 milioane de dolari la lansare).

Topul cinci al clasamentului este completat de A Star is Born, trecut acum pe locul doi, cu 19,3 milioane de dolari încasate în acest sfârşit de săptămână. Este urmat, pe trei, de Venom (18,1 milioane), Goosebumps 2: Haunted Halloween (9,7 milioane) şi First Man (8,5 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

halloween, A Star Is Born, Jamie Lee Curtis, Paranormal Activity 3, Venom, Goosebumps 2: Haunted Halloween, First Man

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 22 octombrie 2018 16:26
Cel mai nou film din longeviva si impresionanta seria "Halloveen", surclaseaza noile productii cinematografice, iar un aport substantial ii revine, desigur, actorului Jamie Lee Curtis.
cavallioty pe 23 octombrie 2018 08:59
A Star is Born nu a fost pe locul 1 deci nu avea cum sa il detroneze,mai specifici asta si de doua ori,Venom a fost detronat care acum a ajuns pe 3.

"şi a detronat A Star is Born"(Venom)

"Topul cinci al clasamentului este completat de A Star is Born, trecut acum pe locul doi", a tot fost pe locul doi de cand s-a lansat

Te rugam cristina sa nu ne mai "delectezi" cu astfel de articole,lasa pe altcineva

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells