Deadpool este filmul cu cele mai multe greşeli în 2016

de Cristina Grigore în 12 Dec 2016
Este urmat, la distanţă considerabilă, de Zootopia şi Captain America: Civil War

Supereroul cel mai nonconformist apărut până acum pe marile ecrane a cucerit anul acesta publicul, filmul în care Deadpool şi-a desfăşurat replicile sarcastice şi scenele intense adjudecându-şi recorduri şi o mare bază e fani. Hit-ul anului 2016 s-a dovedit însă – potrivit analizei celor de la MovieMistakes.com – şi filmul cu cele mai multe greşeli.

Există 23 de erori de producţie în Deadpool (majoritatea se raportează la continuitatea scenei şi nu afectează, în ansamblu, experienţa de vizionare).

Este urmat, într-un top 10, de Zootopia (13 greşei), Captain America: Civil War (13), Now You See Me 2 (12), Sully (11), Jason Bourne (10), The Conjuring 2 (10), The Divergent Series: Allegiant (7), Batman V Superman: Dawn of Justice (7) şi X-Men: Apocalypse (7).

Una dintre erorile uşor detectabile din Deadpool este cea din scena podului, unde eroul, încătuşat de Colossus, îşi taie pentru a scăpa, mâna stângă. Totuşi, în cădere, la un stop-cadru, vedem mâna stângă afectată. Este prima dintre scenele prezentate, de la minutul unu, în clipul video de mai jos.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Zootopia, Captain America: Civil War, Now You See Me 2, Jason Bourne, The Conjuring 2, The Divergent Series: Allegiant, Batman V Superman: Dawn of Justice, X-Men: Apocalypse

Alte știri din cinema

Tenet are rezultate bune la box-office pe măsură ce publicul se întoarce, încet-încet, în săli

China, cu 5,6 milioane de dolari la al treilea weekend de rulare al filmului, încă este pe locul 1 la încasări

Noi imagini din Moarte pe Nil. Templul de la Abu Simbel, recreat

Filmul va ajunge în săli pe 23 octombrie

Iată cum ar fi trebuit să arate, de fapt, Ultron, unul din villainii memorabili din seria Avengers

Viziunea regizorului Joss Wheedon nu a fost aprobată

Reacții la Tenet: un film de spionaj ca un cub Rubik

Sarcina protagonistului este de a investiga, și posibil de a influența, diverse arme și instrumente de luptă „inversate”, care se întorc din timp și spațiu, animate de o tehnologie necunoscută dintr-un viitor tenebros

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells