Deadpool 2 nu ocoleşte recordurile. Are cea mai bună lansare internaţională a 20th Century Fox

de Cristina Grigore în 21 Mai 2018
Totalul internaţional al încasărilor a trecut de 300 milioane de dolari

Regele box-office-ului din ultimele trei săptămâni - Avengers: Infinity War -  a fost detronat de ireverenţiosul Deadpool 2, ce nu a înregistrat vreun record al încasărilor în Statele Unite, însă a avut o evoluţie remarcabilă în clasamentul international.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, pelicula cu Ryan Reynolds a strâns 176,3 milioane de dolari – în afara Statelor Unite - în week-end-ul lansării. A atins, astfel, un record – a devenit pelicula 20th Century Fox cu cel mai bun debut internaţional. În total, încasările au ajuns la 301,2 milioane de dolari. 

Deadpool 2 a depăşit încasările din afara SUA ale primului film, ce a strâns 132,2 milioane la sfârşitul primului week-end in 2016. Suma obţinută de sequel este mai mare şi decât cea strânsă de Logan – 160 milioane de dolari – astfel că acesta devine filmul nerecomandat minorilor cu cel mai bun debut internaţional.

În ciuda pronosticurilor, ce indicau o sumă record a încasărilor şi în Statele Unite, debutul primului Deadpool nu a fost întrecut – continuarea a ajuns la 125 milioane de dolari, în vreme ce predecesorul său a marcat 132,4 milioane. Cu toate acestea, Deadpool 2 a întrecut în SUA încasările lui It (de 123,4 milioane) şi a ajuns a doua cea mai bună lansare din Statele Unite.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Deadpool 2, Ryan Reynolds, Logan

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JokerCroker pe 22 mai 2018 16:03
Nu puteati sa puneti in titlu "cea mai buna lansare internationala al companiei 20th Century Fox" sau "record istoric pentru 20th Century Fox".
Chiar asa lenesi sunteti?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells