Deadpool 2 e primul film din istorie care primește un rating suplimentar. Iată de ce

de Gloria Sauciuc în 13 Mai 2018
Ratingul unui film arată categoria de vârsta căreia se adresează

Deadpool 2 a înscris primul record, chiar înainte de lansare. Cum muzica din film e plină de expresii colorate, Deadpool 2 a atras deja restricţiile comisiei americane de cenzură şi a devenit primul film din istorie la care se va emite un rating suplimentar ce va viza coloana sonoră, scrie metro.co.uk. 

Ratingul unui film arată categoria de vârsta căreia se adresează iar în România Deadpool 2 este „Nerecomandat sub 15 ani”. Ratingul suplimentar pe care îl vor adăuga americanii pentru muzică este echivalentul românesc al ratingului „Cu acordul părinților”.

Al doilea film cu anti-supereroul Deadpool va avea, pe 15 mai, premiera, însă cântecele din film îi vor contraria pe cei mai pudici dintre spectatori. Versuri colorate de tipul Holy Shit Balls, Make the Whole World Our Bitch, Pity Dick sau Courage Mother Fucker sunt doar câteva dintre cele ce se vor auzi în timpul filmului iar mamele, probabil, nu îşi doresc să le audă acasă, reproduse de copiii care au văzut neavertizaţi filmul.

Tyler Bates, cunoscut pentru rezultatul excepţional cu Gardienii galaxiei, John Wick, Watchmen şi alte filme, este compozitorul adulat din spatele filmului. Vorbind cu publicaţia Billboard despre noul proiect, muzicianul relatează că a fost unul dintre acei colaboratori pe care „toţi cei implicaţi în film, mai ales regizorul, i-a cooptat într-un mod care a rămas memorabil şi care a devenit parte a vieţii şi a carierei lor", descriind ratingul din partea comisiei de cenzură drept „o medalie de onoare”.

Se pare că melodia favorită a compozitorului rămâne You Can't Stop This Mother Fucker pentru că: „versurile au venit în mod spontan, nu au fost pregătite dinainte nici măcar cu o oră”. Vă întrebaţi ce anume a constituit sursa de inspiraţie pentru acestea?

Totuşi, mai există şi alte voci pe coloană sonoră: Celine Dion semnează balada Ashes, care seamănă surprinzător de mult cu hitul ei clasic de pe coloana sonoră a filmului Titanic, My Heart Will Go On. În videoclipul melodiei, Deadpool apare alături de Celine Dion pe scenă, într-o ipostază comică, aducând unul dintre cele mai amuzante momente legate de promovarea filmului.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool 2, Guardians of the Galaxy, John Wick

Alte știri din cinema

Cine va sta alături de Harley Quinn în Birds of Prey

Margot Robbie îşi va relua partitura din Suicide Squad şi va fi unul dintre producătorii peliculei

Cel mai scump film produs în China a fost scos din cinematografe la trei zile după lansare

Pelicula a costat peste 100 de milioane de dolari şi nu a reuşit să obţină nici măcar 10 milioane la box office

Zombieland va avea un sequel. Filmul va beneficia de distribuţia originală

Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg şi Abigail Breslin vor relua lupta cu zombi

Mission: Impossible. Fallout - inclus printre cele mai bune filme de acţiune din istorie

Al şaselea film al seriei - despre care criticii au avut până acum numai cuvinte de laudă - se lansează pe 3 august în cinematografele noastre

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 13 mai 2018 19:05
Dacă producătorii (și nu numai) se axează mai mult pe muzica filmului decât pe subiectul propriu-zis al filmului sau jocul actorilor, atunci... bleeeah!
anggara pe 15 mai 2018 16:15
Title : Deadpool 2
Release : 2018-05-15
Runtime : 119 min.
Genre : Action, Comedy, Science Fiction
Stars : Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller
Overview : Wisecracking mercenary Deadpool battles the evil and powerful Cable and other bad guys to save a boy's life. http://playing.siduru.net/movie/383498/deadpool-2.html

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells