De ce Mandalorianul nu își poate scoate casca în fața cuiva

de Gloria Sauciuc în 1 Dec 2019
În episodul patru, numit „Sanctuary”, există o poveste de fundal care explică de ce Mandalorianul nu își scoate casca în fața altora

S-a discutat mult anul acesta despre ce serial va înlocui ultra-popularul Urzeala Tronurilor, odată ce se va încheia. Acest serial pare să fie The Mandalorian (un spin off în raport cu Star Wars). Producția este populară pentru aproape aceleași motive ca Urzeala Tronurilor: un univers fatasy/SF bine construit, complex, cu personaje atașante și capabil să provoace discuții pe forumuri și întrebări - „Ce dorește The Client (Werner Herzog) de la Baby Yoda”? „Baby Yoda este același personaj cu maestrul Yoda”? „De ce este Baby Yoda atât de adorabil”? „Și când îi vom vedea chipul atrăgătorului Pedro Pascal”? etc

În episodul patru, „Sanctuary”, aproape reușim să îl vedem pe Pedro Pascal la față, atunci când Mandalorianul își scoate pentru prima oară casca în serial. „Sanctuary” a oferit o poveste de fundal care explică de ce Mandalorianul nu își scoate casca în fața altora.

Ultima dată s-a întâmplat atunci pe când era copil, după ce „ei” l-au luat, referindu-se la Mandalorieni. „Părinții mei au fost uciși”, îi spune Omerei, „iar Mandalorienii au avut grijă de mine”. Ceea ce confirmă ce mulți deja bănuiau: Mandalorianul nu este din naștere un mandalorian, ci un om crescut ca un mandalorian.

Episodul mai răspunde la câteva lucruri: da, Gina Carano trebuie să se implice în toate; da, Agenții Imperiului sunt întotdeauna atrăgători, chiar atunci când se tem să sară în bazin. Și, da, Mandalorianul își scoate casca pentru a mânca sau atunci când e singur, dar dacă și-ar arătat fața cuiva, nu și-ar putea-o pune la loc. Nu la propriu, ci pentru că pierde privilegiul de a o purta. Așa stau lucrurile, scrie uproxx.com/.

Exploreaza subiecte similare:

The Mandalorian, Pedro Pascal

Alte știri din cinema

Primul trailer No Time to Die. Final de serie Bond în stil mare pentru Daniel Craig

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 10 aprilie

Scarlett Johansson era să rateze rolul din MCU. Cine ar fi trebuit să fie Black Widow

Filmul Black Widow va intra în cinematografele noastre pe 1 mai 2020

Filmele lunii decembrie

Decembrie este cea mai polarizată lună a anului în cinematografe

Un nou film Planeta Maimuțelor este în lucru, cu regizorul seriei Maze Runner la cârmă

Ultimul film din serie, War for the Planet of the Apes, a fost lansat în 2017

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells