De ce Julie Andrews are un cameo în Aquaman, dar nu apare tocmai în Mary Poppins Returns

de Gloria Sauciuc în 22 Dec 2018
Cine credea că Aquaman o va avea în distribuție, de Crăciun, pe adevărata Mary Poppins?

Julie Andrews are un cameo în Aquaman, film cu premiera în România în acest weekend, și care totuși nu este filmul la care ne-am putea aștepta să o auzim pe veterana actriță.

Ținând cont de celebritatea și Oscarul aduse de originalul Mary Poppins din 1964 actriței veterane, erau unele așteptări privind un posibil cameo în care doamna Andrews să coboare pe umbrelă în filmul Mary Poppins Returns, acum în premieră pe marile noastre ecrane. În schimb, în mod straniu, ea este vocea din spatele unui personaj din Aquaman, scrie thewrap.com.

Andrews dă voce lui Karathen, un personaj rasist care stă în calea lui Arthur Curry (Jason Momoa), și care dorește ca viitorul rege a Atlantidei să nu fie decât cineva cu sânge atlantean pur (tatăl lui Arthur este om). Și, se pare, actrița de 83 de ani era perfect doritoare să devină monstru marin.

„Doream pentru Karathen să aibă vocea unei actrițe britanice clasice, poate cu mici modificări”, declara și Peter Safran, producător al Aquaman, într-un interviu acordat publicației Entertainment Weekly. Dar cine credea că Aquaman o va avea în distribuție, de Crăciun, pe adevărata Mary Poppins?

Cât despre Andrews, aceasta declara că a refuzat un cameo în Mary Poppins Returns, dar că a susținut proiectul „1000 la sută” și că o apreciază pe Emily Blunt. Actrița veterană a spus că nu a vrut să distragă publicul, prin prezența ei în film, de la personajul creat de Blunt. „În fond, Blunt o joacă pe Mary Poppins de parcă nu ar fi îmbătrânit nicio zi, deși pare totuși alta”.

„Julie a fost incredibil de atrăgătoare, însă un lucru a preciza ea clar: acesta e filmul lui Emily, și vreau să rămână așa”, spunea regizorul Rob Marshall publicației EW în 2017. „Nu vreau să pară ”Of, iar vine acea Mary Poppins”. Nu vreau asta. Vreau să rămână ea (Emily) și să fie în centrul filmului, pentru că va fi strălucitoare”, a declarat Julie Andrews.

Actrița în vârstă de 83 de ani nu a mai apărut pe ecran într-un film de peste 10 ani, având totuși roluri de voce în Despicable Me 3 și în seria Shrek.

Exploreaza subiecte similare:

Julie Andrews, Mary Poppins Returns, Aquaman, Emily Blunt

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells