De ce Avengers: Endgame înseamnă mai mult pentru Brie Larson decât Captain Marvel

de Cristina Grigore în 9 Apr 2019
„M-am alăturat MCU într-un moment magic”, a spus actriţa

Interpreţii supereroilor rămaşi în viaţă după Avengers: Infinity War s-au reunit duminică, 7 aprilie, cu prilejul unei conferinţe de presă organizate pentru promovarea lui Avengers: Endgame. Printre ei s-a aflat şi Brie Larson, care o joacă pe Captain Marvel, supereroina nou introdusă în Universul Cinematografic Marvel. Aceasta se va alătura efortului Răzbunătorilor de a „repara” consecinţele „pocnitului din degete” al lui Thanos.

Actriţa a vorbit, chestionată chiar de către Jon Favreau (regizorul lui Iron Man şi Iron Man 2 şi producătorul filmelor The Avengers), despre ceea ce a însemnat pentru ea rolul lui Captain Marvel.

„Endgame va rămâne un film tare drag mie pentru că a fost prima dată când am îmbrăcat costumul lui Captain Marvel. Acesta este filmul pe care l-am făcut prima dată, aşa că a trebuit să mă zbat şi să înţeleg cine este acest personaj fără vreun scenariu pentru el sau pentru Captain Marvel. Şi să îmi joc pentru prima dată rolul în faţa unor nume intrate deja în legendă”, a spus actriţa.

„Am ajuns să mă alătur MCU într-un moment magic. Am nimerit la aniversarea celor 10 ani de MCU şi am fost prezentată tuturor chiar la imortalizarea acelei aniversări, aşa că a fost o zi remarcabilă, ireală, pentru mine. Dar nu mi s-a permis să spun mai nimic despre asta. […] Abia aştept să fie lansat acest film [Endgame, n. red.]. Vreau să pot să vorbesc despre experienţa pe care am avut-o, lucru pe care nu l-am putut face multă vreme”, a mai spus Larson, făcând referire la insistenţele producătorilor de a păstra secretul în legătură cu mai tot ceea ce se întâmplă în film.  

Avengers: Endgame se lansează pe 14 aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Jon Favreau, Brie Larson, Captain Marvel, iron man, iron man 2

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 9 aprilie 2019 11:14
Avengers: Endgame se lansează pe 14 aprilie..Fain. Deci Game of Thrones se lanseaza pe 26 aprilie:) Aha..Eu credeam ca e invers:) Mersi cinemagia, sunteti mereu cu stirile la zi! Adevarati profesionisti!
AurelG pe 9 aprilie 2019 23:42
Yep!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells