De ce a vrut Chris Hemsworth ca Thor să nu mai piardă în greutate în Avengers: Endgame

de Cristina Grigore în 29 Mai 2019
Actorul a dezvăluit că era nevoie de aproape trei ore de coafură și machiaj pentru noua înfățișare a Zeului Tunet

Într-un interviu acordat publicației Variety, actorul Chris Hemsworth, care îl interpretează pe Thor în filmele Marvel - inclusiv în ultimul film Avengers - a explicat cum a ajuns Zeul Tunet să-și schimbe complet înfățișarea în Endgame și de ce a preferat ca mușchii și abdomenul acestuia să rămână sub un strat de grăsime.

Starul a arătat că Thor „ar fi trebuit să revină la forma sa fizică originală la mijlocul lui Endgame”, însă chiar el a fost împotriva ideii. „Mi-a plăcut acea versiune a lui Thor”, a spus el. „Era atât de diferită față celelalte moduri în care am abordat acest personaj. Iar apoi pur și simplu această versiune parcă a prins viață”, a adăugat el.

„Fizic, era vorba de aproximativ trei ore de coafură și machiaj. Apoi costumul prostetic, în special pentru scena cu tricoul; costumul era o chestie mare, din silicon, ce cântărea vreo 40 de kilograme. Era, clar, epuizant. Aveam greutăți și la mâini și la glezne, doar pentru a se putea observa că mă mișc diferit la filmări”, a mai povestit actorul.

Avengers: Endgame s-a lansat în cinematografe pe 26 aprilie și a avut încasări record – aproape 2,7 miliarde de dolari (la un buget de producție de 356 milioane), devansând filmul Titanic în topul producțiilor cu cel mai mare succes la box office din toate timpurile.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Hemsworth, Avengers: Endgame

Alte știri din cinema

Michael Fassbender va fi capul de afiș al unei aventuri plasate în lumea spionajului

Pelicula va avea la bază seria romanelor SAS ale lui Gérard de Villiers; extrem de populare, s-au vândut în peste 120 milioane de copii în toată lumea

Au început filmările la prequel-ul Game of Thrones. Naomi Watts face parte din distribuție

Secrete terifiante din istoria veche a Westerosului vor fi dezvăluite în această nouă serie

Men in Black: International era să rămână fără regizor în timpul filmărilor

Unele surse apropiate producției pun cifrele modeste obținute la box office-ul american pe divergențele din timpul producției

Guillermo del Toro îl vrea pe Bradley Cooper în noul său film, Nightmare Alley

Rolul central din adaptarea romanului despre lumea întunecată a divertismentului îi era rezervat lui Leonardo DiCaprio

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 30 mai 2019 20:45
Personal as fi preferat ca Chris Hemsworth/Thor să revina pe parcursul filmului la fizicul cu care fusesem obisnuiti, asa cum era si prevazut in scenariu dealtfel. Altfel, Chris Hemsworth/Thor a părut a fi un personaj care nu isi avea locul intre personajele super-eroi din film. Părerea mea, desigur.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells