De ce a urlat Frances McDormand ca un lup la gala Oscar 2021

de Marina Florea în 27 Apr 2021
Momentul surpriză a captat repede atenția pe social media

Frances McDormand (63 ani) și-a încheiat discursul de acceptare a Oscarurilor, duminică noapte, urlând ca un lup după ce a primit premiul pentru cel mai bun film cu Nomadland.

Momentul surpriză a captat repede atenția pe social media, McDormand fiind poate puțin excentrică, însă în același timp oferind un omagiu producătorului de sunet Michael Wolf (Lup) Snyder, care și-a luat viața în mod tragic anul acesta, scrie pagesix.com.

Wolf, care suferea de depresie, a fost găsit decedat de către tatăl său în apartamentul lor din Queens pe 1 martie. „Înțeleg că a fost greu pentru Michael faptul că și-a petrecut anul singur în apartamentul său micuț din Queens, nevoit să se lupte cu coronavirusul”, spunea tatăl pe social media. „Era încântat de elogiile pentru Nomadland și ne-a relatat multe lucruri despre cum a lucrat la film și despre oamenii cu care a lucrat”.

„Wolf ne-a înregistrat bătăile inimii. Orice respirație. Pentru mine, el este Nomadland” (Frances McDormand)

Regizoarea Nomadland - Chloe Zhao - prima femeie americană de origine asiatică laureată cu premiul Cel mai bun regizor, a mai lucrat cu Wolf pentru producția ei de absolvire din 2017, The Rider. „După ce ne-am chinuit cu fiecare loc de filmare, am stat jos, în liniște, ne-am acordat, am ascultat și am omagiat lumea din jurul nostru și unii pe alții”, a relatat ea pentru Variety atunci când a murit producătorul. „Îmi va fi mereu dor de el.”

McDormand adăuga la acea dată: „Wolf ne-a înregistrat bătăile inimii. Orice respirație. Pentru mine, el este Nomadland”.

În restul discursului de la Oscar, McDormand și-a implorat spectatorii să „urmărească filmul nostru pe cel mai mare ecran posibil și cândva, foarte, foarte curând, să meargă la cinema, umăr lângă umăr, și să vadă fiecare film reprezentat în seara aceasta”.

În timpul discursului de acceptare a premiului pentru Cea mai bună actriță, după ce a glumit că Premiile de anul acesta trebuiau să aibă un bar de karaoke, actrița a recitat o replică din Macbeth: „Nu am cuvinte: vocea mea este în sabia mea”, cita McDormand. „Știm că sabia noastră este munca, și îmi place munca. Mulțumesc că știți asta, și mulțumesc pentru asta...”

Este cea de-a treia oară când McDormand câștigă premiul pentru cea mai bună actriță - a mai luat Oscaruri pentru Fargo și Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Exploreaza subiecte similare:

oscar 2021, Nomadland, Frances McDormand

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells