De ce a refuzat Julie Andrews să apară în Mary Poppins Returns

de Cristina Grigore în 12 Iun 2017
Filmul va intra în cinematografele noastre pe 28 decembrie

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, regizorul lui Mary Poppins Returns, Rob Marshall, a declarat că nu o vom vedea în remake şi pe interpreta producţiei originale, Julie Andrews.

Cineastul a spus că a vorbit cu Andrews - acum în vârstă de 81 de ani - însă ea a refuzat să apară în film. Actriţa, care a câştigat Oscarul pentru rolul din primul Mary Poppins (1964), a subliniat că este rândul lui Emily Blunt [actriţa britanică din Looper şi Edge of Tommorow a primit rolul celebrei dădace - n. red.] să capteze atenţia publicului.

„Este spectacolul lui Emily şi nu vreau să apar şi eu în acesta. Nu vreau să fiu văzută ca Mary Poppins în film. Nu-mi doresc asta. Mi-ar plăcea cu adevărat ca ea să fie cea care atrage toată atenţia şi să se bucure de asta pentru că va fi grozavă”, a spus Andrews.

Acţiunea noului film este plasată în Londra, după Marea criză economică a anilor ’30. Musicalul spune povestea lui Jane (Emily Mortimer) şi a lui Michael Banks (Ben Whishaw), ajunşi acum adulţi. În scenariul imaginat de David Magee, familia Banks, atinsă de o dramă personală, primeşte vizita lui Mary Poppins. Misiunea ei este de a face pe toată lumea să recâştige bucuria trecutului.

Mary Poppins Returns va intra în cinematografele noastre pe 28 decembrie. 

Exploreaza subiecte similare:

Mary Poppins Returns, Rob Marshall, Julie Andrews, Mary Poppins, Emily Blunt, Emily Mortimer, Ben Whishaw, David Magee

Alte știri din cinema

„Dumnezeu să ne ierte”, despre doi polițiști în căutarea unui monstru, din 27 octombrie

Inspectorii Velarde și Alfaro se confruntă pe neașteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede și cât mai discret, dar acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului

Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Cum arată Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury

Bryan Singer, regizorul peliculei biografice, a postat o nouă imagine de la filmări

Serialul multi-premiat dr. Foster revine la Diva, cu al doilea sezon

Premiera sezonului 2 al serialului săptămânal Dr. Foster este joi, 2 noiembrie, la ora 21:00, pe canalul Diva. În fiecare joi la 21:00 va fi difuzat câte un episod

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback