DC Films o relansează pe Supergirl

de Cristina Grigore în 7 Aug 2018
De scenariul recent anunţatei producţii se va ocupa Oren Uziel (The Cloverfield Paradox)

Kara Zor-El este gata să revină pe marile ecrane după mai bine de trei decenii. Conform Deadline.com, DC Films şi Warner Bros. au anunţat că încep lucrul la filmul Supergirl, de scenariul căruia se va ocupa Oren Uziel (The Cloverfield Paradox, viitorul Mortal Kombat).

Personajul Supergirl a fost creat de Otto Binder şi Al Plastino şi a debutat în numărul #252 din Action Comics (1959). În filmul lansat în 1984, costumul supereroinei a fost îmbrăcat de Helen Slater (producţia a fost însă un eşec), iar în serialul lansat în 2015, Kara este jucată de Melissa Benoist.

Cum DC Films nu a oferit mai multe informaţii despre proiect, nu este clar în ce univers se vor încadra aventurile eroinei – va sta alături de Wonder Woman şi Justice League, ori se va încadra în lumea DC Dark, din care va face parte Joker-ul lui Joaquin Phoenix?

Supergirl va extinde astfel numărul supereroinelor de pe marele ecran, după ce Wonder Woman şi Harley Quinn – care va sta alături de alte câteva eroine de benzi desenate în Birds of Prey – au cucerit deja publicul.

Între timp, Marvel se pregăteşte să ne prezinte prima sa supereroină într-un film de sine stătător, Captain Marvel, şi a început dezvoltarea peliculei cu Black Widow.

Exploreaza subiecte similare:

Oren Uziel, The Cloverfield Paradox, Wonder Woman, Suicide Squad, Captain Marvel, Supergirl, Helen Slater, Melissa Benoist

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 7 august 2018 13:04
Nu stiu daca s-ar uita lumea la asa ceva din moment ce exista porcaria aia de serial - Supergirl.
spartacus pe 7 august 2018 15:59
Phuaaa, chiar mă întrebam ce mai așteaptă de nu lansează un fim pt. marele ecran și cu tipa asta, un fel de ”nouă” Wonder Women..... :))))))))))))))
Costirik pe 7 august 2018 21:48
Haos total la DC...
gogoride pe 19 octombrie 2021 09:19
pai trebuie sa se incadreze in noul val creat de lgbt!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells