DC Comics are planuri mari pentru Batgirl. Autoarea benzilor desenate explică

de Cristina Grigore în 8 Oct 2019
Pe lângă Batgirl, Gail Simone a imaginat și poveștile din Birds of Prey, Wonder Woman, Red Sonja

Birds of Pray, noua producție DC în care Harley Quinn (Margot Robbie) face echipă cu Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Cassandra Cain (Ella Jay Basco) și Renee Montoya (Rosie Perez), i-a făcut pe iubitorii benzilor desenate să se întrebe de ce nu a fost inclusă și Barbara Gordon/Batgirl în această „echipă de șoc” feminină.

Gail Simone, care a scris și a contribuit la o mulțime de benzi desenate celebre – a lucrat la poveștile lui Deadpool și Catwoman, ale lui Wonder Woman și Red Sonja, dar și ale lui Batgirl, plus grupul din Birds of Prey – a oferit un răspuns entuziasmant pe contul său de Twitter.

Și eu sunt un pic dezamăgită de lipsa Barbarei, însă ea va beneficia de multă atenție și admirație în viitoarele ei filme DC”, a spus ea.

Un film Batgirl de sine stătător se află în dezvoltare de mai mulți ani, însă popularitatea lui Harley Quinn a mai amânat un pic apariția personajului pe marele ecran. De scenariu se va ocupa tot Christina Hodson (care a lucrat la Birds of Prey), iar după ce Joss Whedon a renunțat la proiect - anul trecut, în februarie - cei de la DC sunt în căutarea unui regizor potrivit.

Este un personaj așa grozav și atât de diferit de Harley! O să mă distrez enorm lucrând la povestea ei, însă nu vă pot spune nimic deocamdată. Sunt doar entuziasmată pentru ea, pentru că va avea propria ei peliculă, ca și ceilalți supereroi”, a declarat Hodson.

Au existat atât de multe versiuni ale personajului! Unele caracteristici ale ei apar mereu și abia aștept să o dezvolt mai departe. De fiecare dată când imaginez un personaj care exista dinainte într-o formă anume, indiferent că e vorba de benzi desenate, de filme sau de altceva, sper întotdeauna să aduc ceva nou, să aduc acel personaj la viață într-un mod original, dar care îi este propriu - chiar dacă este vorba despre figuri iconice precum Harley Quinn sau Batgirl. Și cred că fanii vor noutate, originalitate, vor ceva ce nu au mai văzut până acum”, a mai spus scenarista.

Iată însă producțiile DC pe care le vom vedea până la apariția lui Batgirl: Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) ajunge în cinematografe pe 7 februarie 2020, Wonder Woman 1984 se lansează pe 5 iunie 2020, The Batman pe 25 iunie 2021, The Suicide Squad vine pe 6 august 2021, iar Aquaman 2 pe 16 decembrie 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Margot Robbie, Jurnee Smollett-Bell, Mary Elizabeth Winstead, Ella Jay Basco, Rosie Perez, Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, Christina Hodson, Wonder Woman 1984, The Batman, The Suicide Squad

Alte știri din cinema

Maleficent 2 a cucerit topul SUA, însă cu jumătate din încasările primului film

Deși criticii nu au avut prea multe lucruri bune de spus, pelicula a primit note mari din partea publicului

După succesul lui Joaquin Phoenix drept Joker, Jared Leto nu va mai interpreta personajul

Leto l-a jucat pe villain în pelicula din 2016, Suicide Squad

Zavera, de Andrei Gruzsniczki, în competiția Festivalului Internațional de Film de la Cairo

Va avea premiera în cinematografele din România luna viitoare, pe 29 noiembrie, fiind distribuit de Bomb Film Production

Jonah Hill a refuzat întâlnirea cu Batman. Cine îl va juca pe Riddler în filmul cu Pattinson

Actorul ales este apreciat pentru interpretările sale din There Will Be Blood, 12 Years a Slave și Swiss Army Man

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells