David Cronenberg regizează Crimes of the Future, cu Viggo Mortensen, Léa Seydoux și Kristen Stewart

de Marina Florea în 3 Mai 2021
Crimes of the Future „plonjează într-un viitor nu foarte îndepărtat, acolo unde omenirea învață să se adapteze unui mediu artificial”

Deadline anunță că David Cronenberg se va întoarce în spatele camerei de filmat pentru prima dată din 2014, de la Maps to the Stars încoace, cu un nou lungmetraj SF intitulat Crimes of the Future.

Așa cum anunță producătorii, Crimes of the Future „plonjează într-un viitor nu foarte îndepărtat, acolo unde omenirea învață să se adapteze unui mediu artificial. Această evoluție duce oamenii dincolo de starea lor naturală și implică o metamorfoză, care le modifică alcătuirea lor biologică. Deși unii îmbrățișează potențialul nelimitat al trans-umanului, unii încearcă să îl controleze cu forța. Și într-un fel și într-altul, 'Accelerated Evolution Syndrome' se răspândește cu repeziciune. '

Saul Tenser este un actor care a adoptat Accelerated Evolution Syndrome, ceea ce i-a dat naștere unor noi organe în corp. Alături de partenerul său Caprice, Tenser a făcut din înlăturarea acestor organe un spectacol la care urmăritorii lui pot lua parte în timp real. Însă, în timp ce guvernul și o anumită subcultură observă cu atenție acțiunile lor, Tenser trebuie să ia în calcul cea mai șocantă scenă de până acum”.

Crimes of the Future îi aduce laolaltă pe Cronenberg (A History of Violence, Eastern Promises) și pe actorul Viggo Mortensen (A Dangerous Method) alături de Léa Seydoux (No Time to Die) și Kristen Stewart (Charlie's Angels).

Filmările vor avea loc la Atena, în Grecia, vara aceasta. „Să lucrezi cu David Cronenberg înseamnă să pornești într-o călătorie pe un teren pe care nu a mai fost nimeni până acum”, declară producătorul Robert Lantos. „Fiecare dintre colaborările noastre a fost o aventură excepțională, iar viziunea neabătută a lui David (Cronenberg) înseamnă adevăratul cinema”.

Exploreaza subiecte similare:

David Cronenberg, Viggo Mortensen, Léa Seydoux, Kristen Stewart

Alte știri din cinema

Jupiter's Legacy: cum faci ordine într-o lume dezlănţuită?

Serialul cu supereroi este disponibil pe Netflix din 7 mai

Noul spot TV cu Loki promite o călătorie cu senzaţii tari

Serialul semnat de către Kevin Feige şi de studiourile Marvel va duce lucrurile la nivel cosmic pe măsură ce Zeul Neascultării - Loki (Tom Hiddleston) - intră în centrul acţiunii

Jupiter's Legacy, o "obsesie timp de trei ani şi jumătate"

Iată ce are de spus Mark Millar despre serialul cu supereroi Jupiter's Legacy

Armată de drone pentru promovarea action-ului Without Remorse

Filmul cu Michael B. Jordan a avut parte de o promovare inedită din partea Amazon

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells