David Carradine a murit prin asfixiere

de Răzvan Boboc în 2 Iul 2009
David Carradine a murit prin asfixiere

O noua ipoteză în cazul morţii actorului David Carradine! Medicul legist care a supravegheat autopsia privată efectuată actorului susţine că starul american a decedat prin asfixiere. Totodată, acesta exclude varianta sinuciderii.

Pe 4 iunie, David Carradine a fost descoperit spânzurat în debaraua camerei sale de hotel din Bangkok. Familia sa l-a angajat pe Michael Baden, un medic legist din New York, pentru a efectua o autopsie privată.

"Cauza morţii a fost asfixierea, incapacitatea de a respira. Acum încercăm să aflăm cum şi de ce s-a întâmplat astfel", a declarat Baden.

Baden a exclus varianta sinuciderii după ce a analizat modul în care actorul era legat cu frânghiile.

"Nu a murit din cauze naturale, dar nici nu a vurt să se sinucidă cu acele frânghii. Ne rămâne doar ipoteza unei morţi accidentale", a explicat Michael Baden.

Carradine a devenit faimos pentru rolul lui Kwai Chang Caine, din cele trei sezoane ale serialului “Kung Fu” din anii ’70. Mai târziu, a jucat în filmul-cult Death Race 2000 şi în Oul de şarpe al lui Ingmar Bergman. După o perioadă de filme cu buget redus, Kill Bill al lui Tarantino i-a adus lui Carradine o nominalizare la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 12 aprilie 2010 23:48
foarte tragica vestea
Manusa pe 9 septembrie 2011 22:10
pacat....a fost un actor foarte bun

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells