Daniel Sánchez Arévalo începe filmările la Primos

de Ştefan Dobroiu în 17 Mar 2010
Daniel Sánchez Arévalo începe filmările la Primos

Cunoscut drept port-drapelul tinerilor regizori spanioli (deşi are aproape 40 de ani), Daniel Sánchez Arévalo se pregăteşte să filmeze cel de-al treilea lungmetraj al său, Primos, după succesele de casă şi critică Gordos şi Azul oscuro casi negro.

Primos, cu scenariul scris de acelaşi Sánchez Arévalo, se înscrie în genul deja încercat de regizor, comedia de familie, spunând povestea a trei tineri prieteni care se întorc în satul copilăriei unde au petrecut cele mai frumoase momente ale vieţii.

Cu un buget de aproximativ trei milioane de euro, filmările vor dura mai bine de o lună, locaţia aflându-se în regiunea natală a regizorului, Cantabria, pe malul mării. Printre actori se numără Antonio de la Torre, Quim Gutiérrez şi Raúl Arévalo, deveniţi celebri o dată cu Gordos şi Azul oscuro casi negro.

Un familiar al festivalului de la Veneţia, Sánchez Arévalo a câştigat în 2006 două menţiuni pentru Azul oscuro casi negro, al doilea film al său fiind prezentat anul trecut în secţiunea Giornate degli autori.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells