Daniel Radcliffe nu va reveni în rolul lui Harry Potter, în ciuda noii poveștii a lui J.K. Rowling

de Cristina Grigore în 10 Iul 2014
Publicată de autoare în 8 iulie pe Pottermore.com, aceasta se axează pe reuniunea lui Potter și a prietenilor săi cu prilejul Quidditch World Cup 2014

O declarație a lui Daniel Radcliffe preluată de publicația The Guardian anunță fanii actorului că nu îl vor vedea prea curând într-un nou film Harry Potter, cu toate că autoarea J.K. Rowling a imaginat o nouă povestire plasată în universul magic atât de îndrăgit de milioane de oameni.

Chiar dacă nu a citit noua poveste publicată de Rowling acum două zile pe Pottermore.com - despre imaginara Quidditch World Cup 2014, o reuniune a lui Potter și a prietenilor săi, redată prin vocea unui alt personaj, jurnalista Rita Skeeter - actorul de 24 de ani nu este convins că ideea revenirii este una potrivită.

,,Înclin să refuz, pentru că nu cred că este o opțiune revenirea mea în acest moment. Nu am citit ce a scris ea, dar o voi face – înțeleg că este o bucată nu foarte lungă. În plus, am înțeles că Harry este acolo cu 10 ani mai în vârstă decât mine”, a declarat Radcliffe. Actorul a mai ținut să arate că orientarea sa spre filmele independente și dramele TV sunt și rezultatul faptului că a interpretat pentru atâta vreme același personaj, Harry Potter.

Într-adevăr, în noua poveste, Harry are 34 de ani, doi copii și câteva smocuri de păr alb. Lucrează ca Auror pentru ministerul magiei și are în barbă o tăietură misterioasă, pusă pe seama vânătorii de magicieni ai întunericului.

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Radcliffe, actor, J.K. Rowling

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 10 iulie 2014 14:16
O mai fi crescut si el , i-or mai fi venitmintile la cap.
ioana_irofte pe 3 ianuarie 2015 01:26
Eu cred ca este alegerea lui daca vrea sa continue sau nu . Este un actor foarte bun iar alegerea ii apartine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells