Daniel Craig va fi Bond în „cel puţin" două noi filme

de Cristina Grigore în 7 Sep 2012
Daniel Craig va fi Bond în „cel puţin" două noi filme

A vorbit adesea despre cine l-ar putea înlocui după ce nu va mai fi protagonistul filmelor Bond, însă dispariţia lui Daniel Craig din franciză nu va avea loc prea curând. Potrivit site-ului MI6, actorul a încheiat un contract ce-i asigură apariţia în „cel puţin” alte două producţii despre aventurile celebrului spion.

Cu toate acestea, există şi cazuri în care actori faimoşi care au jucat rolul lui Bond au fost eliberaţi de contract înainte de încheierea perioadei menţionate în acesta – este vorba de Sean Connery şi Timothy Dalton.

Pentru Skyfall, a treia peliculă din serie, regizată de Sam Mendes, se pare că Daniel Craig a primit o sumă de ordinul zecilor de milioane – cifra exactă nu a fost făcută publică.

Conform unor declaraţii anterioare ale conducătorilor săi, compania Sony Pictures (ce a încheiat o nouă înţelegere de co-finanţare cu MGM) este nerăbdătoare să reia ciclul producţiei filmelor Bond, ceea ce ar însemna că următorul film al seriei va ajunge în cinematografe în jurul anului 2014.

Craig a spus despre partitura lui Bond că este una solicitantă, care necesită multă concentrare şi o dedicare permanentă, actorul susţinând că nu va trece la filmările unei alte producţii din orarul său de lucru până nu se va încheia campania de promovare a lui Skyfall.

Părerile foştilor actori Bond despre prestaţia sa în franciză sunt împărţite. În vreme ce Roger Moore este de părere că Craig este „cel mai bun Bond din toate timpurile”, George Lazenby spune că abordarea personajului i se pare în acest caz „rece, lipsită de suflet”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 7 septembrie 2012 11:46
Lazenby are dreptate 100%!! Filmele sunt bune, dar Craig nu mi se pare .... Bond.
venator pe 7 septembrie 2012 14:08
lazenby a fost cel mai prost bond... asa prost ca a jucat doar intr-un film bond.....
Costirik pe 7 septembrie 2012 15:28
exact:)) lazenby a fost atat de "bun" incat a jucat doar intr un film si ala praf:))) e vorba doar de invidie Daniel Craig e cel mai bun Bond din toate timpurile;)
Pavel.F pe 7 septembrie 2012 13:20
sper ca filmele alea sunt bune
Pavel.F pe 7 septembrie 2012 13:21
sper ca filmele alea sa fie bune
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 15:34
bine nicolas 84 eu pot sa comentez la cate articole veau cu acelasi comentariu
spartacus pe 7 septembrie 2012 14:31
Personal, sunt total de acord cu parerea lui George Lazenby. Am spus asta de fiecare data cind a avut ceva de spus despre filmele din serie in care a jucat pana acum Daniel Craig. Sa nu se inteleaga ca nu imi place de el cum joaca ca actor, dar sunt filme si filme, cu roluri care difera. Seria JAMES BOND nu il prinde deloc pe Craig, ce are carisma unei caramizi. Uitati-va la filmele cu Roger Moore sau Pierce Brosnan, pe care ii consider cei mai potriviti pentru rolul mentionat. Parerea mea.
luciatletu pe 7 septembrie 2012 14:40
Craig da dovada de mare forta fizica, multa actiune in cele 2 filme de pana acuma in rolul lui bond si mi se pare un james bond mai realist, oricum deja incepe sa-l depaseasca varsta, face 45 la anul, dar se tine bine.... ce sa zicem de stallone in expendables 2, care are 66 de ani si pare ca nu mai imbatraneste ....astept skyfall cu nerabdare si mult succes cu continuarea francizei :) sper sa nu mai aiba probleme financiare sa amane productiile :D
Bayard pe 8 septembrie 2012 13:03
Dar Bond nu trebuie sa fie realist :)
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2012 11:51
daca altul mai bun nu se poate...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells