Daisy Ridley, despre înfățișarea de Sith a lui Rey din teaser-ul lui The Rise of Skywalker

de Cristina Grigore în 28 Aug 2019
Star Wars: The Rise of Skywalker se lansează la noi pe 20 decembrie

Recentul eveniment Disney D23 Expo a prilejuit lansarea unui teaser pentru Star Wars: The Rise of Skywalker ce a bulversat fanii, care au umplut mediul online cu supoziții legate de noua și amenințătoarea înfățișare a lui Rey. Actrița Daisy Ridley a comentat într-un interviu acordat site-ului Yahoo această apariție a personajului său, fără să ofere însă vreun indiciu care să poată pune capăt presupunerilor. 

Dovada este acolo, pe ecran. O poți interpreta așa cum dorești. Dar unde este fum, este și foc”, a spus Ridley.

Numai să vedeți ce vi s-a pregătit! Este uimitor cum se încheie această saga despre care eu zic că a primit finalul perfect”, a mai spus actrița.

Mark Hamill a fost confirmat în film, în ciuda a ceea ce am văzut că s-a întâmplat cu Luke Skywalker în The Last Jedi. Într-un mesaj recent postat pe rețelele de socializare, starul a dat de înțeles că va reveni sub forma unui spirit al Forței. Și Carrie Fisher va apărea în film, cu scene filmate anterior pentru Episode VII (actrița a murit în decembrie 2016). Îl vom revedea și pe Billy Dee Williams drept Lando Calrissian.

Momentan, nu există alte detalii referitoare la intriga imaginată de J.J. Abrams și Chris Terrio. Singura descriere disponibilă oficial este: „Supraviețuitorii Rezistenței dau piept din nou cu Primul Ordin în capitolul final al sagăi Skywalker”.

Star Wars: The Rise of Skywalker se lansează la noi pe 20 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: The Rise of Skywalker, Daisy Ridley

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells