Cupluri în viaţa reală şi pe marele ecran

de Gloria Sauciuc în 23 Iul 2014
Brad Pitt și Angelina Jolie vor juca împreună, după aproximativ zece ani de la comedia de acțiune Mr. & Mrs. Smith, în producţia Universal Pictures By The Sea

După mai multe luni în care a circulat zvonul unei reuniuni pe marele ecran a lui Brad Pitt și a partenerei sale de viață, Angelina Jolie, iată că studiourile Universal confirmă producția lui By The Sea, în care cele două sex-simboluri de la Hollywood vor juca împreună, după aproximativ zece ani de la comedia de acțiune Mr. & Mrs. Smith (pe platourile căreia s-au și cunoscut).

Dragostea s-a aprins pe platoul de filmare de la Domnul şi doamna Smith; din păcate, Pitt era la momentul respectiv căsătorit cu Jennifer Aniston, de care va divorţa în octombrie 2005, la vreo patru luni după ce filmul va fi ajuns în cinematografe şi după ce Pitt ar fi devenit partenerul lui Jolie. Filmul a fost un succes la box office, oferind publicului şi primele imagini ale relaţiei amoroase dintre ei (la momentul respectiv, a adus cele mai mari încasări dintre toate filmele în care apărea unul dintre cei doi actori). Cei doi vor apărea alături pentru prima oară în ultimul deceniu, în By the sea, o dramă ale cărei scenariu şi regie sunt semnate de către Jolie. Astăzi, la aproape zece ani, Pitt şi Jolie sunt părinţii a şase copii şi sunt co-producătorii unei poveşti pline de intimitate, centrată pe eroi, aleasă de către Universal Pictures. Să vedem ce alte cupluri celebre şi-au dus poveştile de dragoste de pe ecran în realitate.

Humphrey Bogart şi Lauren Bacall au apărut alături pentru prima oară în 1944 în To Have and Have Not. Urmau să colaboreze în alte câteva proiecte, printre care The Big Sleep şi Dark Passage, căsătorindu-se în 1945. Bogart urma să moară de cancer în 1957, lăsând-o în urmă pe Bacall cu cei doi copii.

Elizabeth Taylor şi Richard Burton aveau o chimie atât de puternică încât s-au căsătorit şi au divorţat de două ori, apărând în 11 filme între anii '60 şi '70, printre care Cleopatra şi Cui i-e frică de Virgina Woolf?.

Diane Keaton şi Woody Allen au avut o relaţie scurtă înainte să lucreze împreună în Play It Again, Sam, în 1972. De-a lungul a douăzeci de ani, perechea a lucrat împreună la opt filme. În 1977, comedia romantică Annie Hall a câştigat patru Oscaruri.

Goldie Hawn şi Kurt Russell, care au apărut împreună prima oară în 1968 în The One and Only, Genuine, Original Family Band, au fost împreună din 1983. Perechea a mai jucat împreună în Swing Shift (1984) şi Overboard (1987). Iubirea e iubire, promisiunile promisiuni, şi dăruirea e parte din ea, declara Hawn pentru Oprah. Ce are de-a face cu asta o hârtie? ... L-am întâlnit pe Kurt şi ne-am îndrăgostit, amândoi ştim asta. Există vreun motiv să ne căsătorim?

După peste 20 de ani de căsnicie, Tom Hanks şi Rita Wilson alcătuiesc în continuare un cuplu solid. O pereche ce s-a legat în 1985, pe platoul de la Volunteers.

Johnny Depp şi Winona Ryder au format un cuplu după rolurile din Edward Scissorhands din 1990. Deşi s-au despărţit, Depp s-a logodit între timp cu Amber Heard, alături de care a jucat în 2011 în The Rum Diary.

Courteney Cox şi David Arquette s-au întâlnit pe platoul lui Scream în 1996. Perechea a ajuns în faţa altarului în 1999, dar s-a despărţit şi a divorţat în 2012. Cei doi au împreună o fiică.

Tom Cruise nu a făcut multă publicitate la începutul relaţiei cu ce-a dea doua soţie a sa, Nicole Kidman, dar a apărut alături de aceasta pe marele ecran. Cei doi s-au întâlnit pe platoul producţiei din 1990, Days of Thunder, şi au jucat împreună în Eyes Wide Shut în 1999. Mai târziu, Cruise a început o relaţie cu Penelope Cruz, cu care juca în 2001 în Vanilla Sky.

În 1999, Reese Witherspoon, pe atunci de 23 de ani, se căsătorea cu Ryan Phillippe, cu care juca în Cruel Intentions. Cei doi actori aveau primii doi copii în scurt timp, însă căsnicia se destrăma în 2006. Witherspoon se căsătorea cu un impresar, Jim Toth, în 2011, şi aveau primul copil, pe Tennessee, în 2012.

Channing Tatum şi Jenna Dewan (actualmente Dewan-Tatum) au dansat împreună prima dată în Step Up, din 2006. Cuplul, care a făcut pasul decisiv în 2009, a apărut împreună în public în 10 Years, un film din 2011, şi a urat bun-venit primului copil, Everly, în 2013.

Anna Faris şi Chris Pratt s-au întâlnit în 2007 pe platoul de la Take Me Home Tonight, care a ajuns în cinematografe în 2011. Cei doi s-au căsătorit în Bali în iulie 2009 şi au urat bun-venit primului copil în 2012.

Anna Paquin şi soţul ei Stephen Moyer s-au luptat împreună cu personajele supranaturale din True Blood de la HBO, dar în viaţa reală îşi cresc gemenii.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck (Bennifer) au jucat împreună în Gigli. În 2003 filmul era un eşec de box-office, abia câştigând 3 milioane de dolari în primul weekend. Cei doi s-au logodit în acel an, însă s-au despărţit în 2004. Affleck a început o relaţie cu Jennifer Garner, colega de platou din Daredevil, cu care s-a căsătorit în 2005 şi cu care are trei copii.

Exploreaza subiecte similare:

Mr. & Mrs. Smith, To Have and Have Not, cleopatra, Humphrey Bogart, Lauren Bacall, The Big Sleep, Dark Passage, Elizabeth Taylor, Richard Burton, Who's Afraid of Virginia Woolf?, Diane Keaton, Woody Allen, Play It Again Sam, Aman Ke Farishtey, Goldie Hawn, Kurt Russell, The One and Only, The One and Only Genuine Original Family Band, Swing Shift, Overboard, Tom Hanks, Volunteers, Johnny Depp, Edward Scissorhands, Amber Heard, The Rum Diary, Courteney Cox, David Arquette, Scream, Tom Cruise, Nicole Kidman, Eyes Wide Shut, Vanilla Sky, Reese Witherspoon, Ryan Phillippe, Cruel Intentions, Channing Tatum, Jenna Dewan-Tatum, Step Up, Anna Paquin, Stephen Moyer, True Blood, jennifer lopez, Ben Affleck, Gigli, Daredevil, Jennifer Garner

Alte știri din cinema

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tom-master pe 23 iulie 2014 09:27
" Cei doi s-au logodit, însă cei doi s-au separat.."
Iulidesprefilme pe 23 iulie 2014 09:35
Articolul nu-mi spune ceva nou...mai poate împrospăta memoria cinefililor...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells