CUM SĂ FII cu Robert Pattinson

de Gloria Sauciuc în 15 Iun 2009
CUM SĂ FII cu Robert Pattinson

Joi, 18 iunie, de la ora 19:00, se va proiecta HOW TO BE/Cum să fii cu Robert Pattinson în rol principal, la Studioul Horia Bernea de la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti.

În regia lui Oliver Irving, How to Be/Cum să fii este o cinică poveste despre maturizare, în care tânărul Art (Pattinson) e părăsit de iubită (Rebecca Pidgeon), se mută înapoi cu părinţii şi, aflat în pragul unei crize existenţiale, convinge un guru canadian să vină la Londra pentru a-i deveni mentor.

Personajul lui Pattinson, Art, este patetic, dar actorul îi dă profunzime. Reuşeşte să coboare în sine, acolo unde de obicei sălăşluiesc anxietatea şi disperarea, apoi se adună, se regăseşte.

Cu acest film Pattinson dovedeşte că poate fi mai mult decât un vampir seducător în filme pentru adolescenţi. Pentru interpretarea din HOW TO BE/CUM SA FII, Pattinson a obţinut Premiul pentru Cel mai bun actor la Festivalul International de Film de la Strasbourg.

Filmul a fost distins cu Menţiunea onorifică la Festivalul George Lindsey UNA în 2009 şi Premiul publicului la Festivalul de Film de la New Orleans în 2008 pentru Cea mai bună poveste.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
charity pe 15 iunie 2009 19:58
parerea mea...sincer...nu prea i se potriveste rolul nu stiu de ce dar freza nu imi place deloc ...oricum filmul nu prea pare interesant
cavallioty pe 15 iunie 2009 20:31
mai charity tie nu o sa iti placa decat rolul de vampir al lui Robert,tie si tuturor fetitelor de 13-14 ani(poate nu ai)dar prin ce spui asta dovedesti.am vazut ca si la filmul in care el e gay spui ca nu i se potriveste,mai bine iti ti parerea pentru tine
timy1777 pe 15 iunie 2009 20:48
chiar daca arata cam caraghios cu acest par,eu sunt bucuroasa ca il putem vedea si in alt gen de film,si astel Rob poate demonstra ca are talent,si stie sa joace si altceva in afara de vampiri.

inca n-am vazut filmul,dar sunt curioasa ce a iesit.

koyaanisquatsi pe 15 iunie 2009 20:51
@charity: nu iti place rolul pentru ca nu iti place "freza":)) ... nu mi se pare ca ai 18 ani ci mai degraba 10:P.. mai ales ca preferi un film comercial si destul de mediocru in locul unui film care (sper) ca e mai bun
elissa pe 15 iunie 2009 22:42
eu cred ca e k si in acest rol.E foarte dragutel:)cei drept in rolul de vampir are mai mult farmec si atractie la fete.bravo lui oricum!!
elena pe 15 iunie 2009 22:45
Arata cam caraghios cei drept,,,dar e la fel de frumos si atragator ca si in rolul de vampirel!!!il ador asa cum e!dak v-a placut in twilight,,atunci iubiti-l si in acest film!!!e un actor,,,deci nu poate ramane la fel de fiecare data!!!
Matza pe 15 iunie 2009 23:12
mie mi se pare ok...povestea e interesanta si freza e nice:P...oricum fanii adevarati il plak in orice ipostaza altfel nu esti fan:P
stefan pe 15 iunie 2009 23:35
fetite ratata. Is satul de ele
stefan pe 15 iunie 2009 23:38
ratate* . citeam ce zice charity si am gresit:)
nymph pe 16 iunie 2009 10:44
Mie nu imi plac filmele comerciale insa amurg a fost ceva frumos,si nu pentru ca e Pattinson in el.E chiar hilar cea ce se petrece in jurul lui.E mult prea idolizat .In stilul asta talentul lui va pieri.Nu ma va mira faptul ca se va retrage curand din lumea cinemaului ori se va denunta gay doar ca sa fie lasat in pace.Cartile lui Stephenie sunt foarte frumoasa,chiar daca e scrisa putin ca de una amatoare.Chiar am asteptat sa apara filmele astea doua how to be and little ashes .
La cinema nu cred ca o sa apara nici una.Astept dvd-urile.

jroberto pe 16 iunie 2009 11:32
Nu mi-a placut Twilight(prea cliseic), dar imi pare bine ca Pattinson nu se apuca sa joace numai in filme comerciale. Poate va ajunge un actor bun.
Alexander Solis pe 16 iunie 2009 12:58
io vreau sa fiu lamurit cu ceva fetelor le-a placut Twilight sau de Robert ?:)) (ce patetic)
Mikala pe 16 iunie 2009 14:45
Deci , ( fara deci la inceput de propozitie ) nu va apucati sa spuneti porcarii daca nu ati vazut filmul. Cu asta am spus tot .
Alexander Solis pe 16 iunie 2009 16:47
si totusi nu ma lamurit nimeni la fete le-a placut twilight sau de robert?(am vazut filmu) si parerea mea actorul nu are fatza de rolul respectiv;)
Hiiuliana pe 21 iunie 2009 16:29
saracu' robert.a recunoscut ca nu-i prea palce sa fie in centrul atentiei si ca doar isi face treaba.si daca nu-i merge cu actoria, se apuca de cantat.imi place ca am vazut in trailer rasul ala al lui 8-> :)) si da, mi-a placut twilight nu pt k era robert ci pt felu in care a jucat.bv lui.
ade* pe 1 iulie 2009 14:11
in twilight arata mult prea bine :>dar j aici arata nice:d j la baietii kre nu le place no comment:-$
pantera pe 3 iulie 2009 19:59
Robert arata perfect pentru fiecare rol si cind spun asta, nu ma refer la frumusetea fizica, pe care o are din plin (si ce se mai face !!!). La doar 23 de ani, imbraca foarte bine fiecare gen de rol pe care il joaca, si deocamdata a ramas neschimabat cu toata popularitatea de care are parte. Asta este de fapt frumusetea lui.
Despre Twilight, New Moon, si celelelte carti ... cum sa nu-ti placa ideea de iubire, sacrificiu, daruire.
Intr-o lume, in care nu mai conteaza decit banii si banii si... cum sa nu te bucure, ca a aparut o Stephenie Meyer, care dupa multa vreme ne-a daruit o poveste de dragoste atit de fumoasa.
Pina una alta toti visam iubirea, citi o traiesc cu adevarat ???
Cit priveste filme comerciale... oare, nu sunt toate filmele comerciale??? Si ce daca?
In orice film gasesti ceva sa-ti placa.

lara pe 7 septembrie 2009 02:46
deci sa fie clar: Robert Pattinson e un barbat frumos,atragator,sexi ..etc...... filmul twilight a fost jalnic sper ca new moon sa fie mai ok...
lari pe 8 aprilie 2010 23:01
e zooper filmul..mia placut:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells