Cum au fost filmările la episodul 3, sezonul 8, din GoT pentru interpretul lui The Night King

de Cristina Grigore în 2 Mai 2019
Nu citi mai departe dacă nu ai văzut încă episodul în cauză

Vladimír Furdík, actorul ceh care îl joacă pe The Night King în Game of Thrones, a vorbit într-un interviu acordat publicaţiei Variety despre cum a fost pentru el filmarea “acelei scene” cu Maisie Williams (Arya) din al treilea episod al serialului.

Actorul a dezvăluit că scena sa finală din serial a fost una extrem de dificilă, pentru că venea şi la capătul unei zile obositoare, iar momentul era extrem de emoţionant şi necesita destul de multă sincronizare. În acea zi Furdík - care a fost iniţial unul dintre cascadorii seriei - executase deja mai multe scene solicitante.

“A venit apoi acel moment cu Arya, când trebuia să o prind, în care simţeam şi emoţiile puternice ale lui Maisie; pentru mine a fost ca şi cum mi-am cheltuit întreaga energie într-o singură zi. Ploua, era frig; nu a fost uşor ca Maisie să sară fix când trebuia şi nici pentru mine să o prind la timpul potrivit. Cred că a fost cel mai dificil lucru de până atunci de filmat, din punctul meu de vedere”, a explicat el.

Furdík a vorbit şi despre ceea ce l-a mânat în luptă pe Night King şi a rezumat totul la un singur cuvânt: răzbunare: „Parcă şi-a zis la un moment dat «Gata, acum pot porni războiul. Acum o să omor pe toată lumea pentru că m-aţi transformat în The Night King şi m-aţi obligat să trăiesc după zid şapte sau 10.000 de ani, într-un loc îngheţat»”.

Odată scos din joc The Night King, va fi interesant de văzut ce vor face Jon, Daenerys, Sansa şi Arya, alături de aliaţii lor şi ce a mai rămas din armata numeroasă strânsă în faţa terifiantului pericol comun; de această dată pericolul vine din partea lui Cersei, care mai are câţiva aşi în mânecă pe lângă ajutorul oferit de Euron Greyjoy (30.000 de luptători şi 900 de vase de luptă) şi cei 20.000 de mercenari ai The Golden Company.

Exploreaza subiecte similare:

Vladimir 'Furdo' Furdik, Game of Thrones

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Părerea ta

Spune-ţi părerea
deco20 pe 2 mai 2019 18:56
Au dat de pamant si cu sezonul 8...la 2 ani distanta dupa ce dadusera de paman si cu sezonul 7...pe langa faptul ca povestea a luat-o repede-inainte (in ambele sezoane) unele intamplari/actiuni parca sunt dintr-un film low buget...Au reusit sa duca stacheta foarte sus cu primele 6 sezoane si automat asteptarile au fost foarte mari,dar parca prea n-au reusit sa mai tina nimic in frau...personal sunt foarte dezamagit,o sa urmaresc si ultimele 3 episoade,in care e clar ca o vor elimina pe cersei si armata ei de mercenari...desi nu stiu cu ce armata vor lupta ei impotriva lui cersei,probabil vor da cu bata-n balta si cu treaba asta.
YulianHD pe 3 mai 2019 06:36
7-8 ? hai să ne amintim cum a fost sezonul 5, acum 4 ani, înafară de storyline-ul lui Jon Snow cu Turmond, sezonul a fost praf, mai ales episodul 6, execrabil cu "The Sand Snakes". Chiar dacă a fost grăbit, sezonul 7 a fost decent, după părera mea , episoade ca "The spoils of war" sau " Beyond the Wall " fiind excelente.Sezonul 8 până acum a fost ceva gen meh, am avut un episod slăbuț, urmat de unul mai decent (1,2), acum vedem ce-o fii, eu unul mă bucur într-un fel că acesta este ultimul sezon, pentru că multe seriale în loc să se anuleze la timp și să rămână cu gloria de a avea un serial decent, au continuat și au eșuat (TWD, LOST, SUPERNATURAL,HEROES,etc.)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells