Cum ar arăta Gal Gadot drept Kitana într-un nou film Mortal Kombat

de Cristina Grigore în 13 Nov 2018
Potrivirea este remarcabilă…

Un reboot al adaptărilor cinematografice Mortal Kombat a fost anunţat încă de anul trecut, astfel încât fanii au început să îşi îndrepte privirea către actorii potriviţi pentru unele dintre personaje. Câţiva dintre ei au mers chiar mai departe şi au desenat cum şi-au imaginat că vor arăta în rol unii actori. Graphic designer-ul Bosslogic a publicat în week-end pe contul său de Instagram o imagine a lui Gal Gadot drept Kitana, unul dintre personajele recurente în franciza jocurilor video Mortal Kombat, iar potrivirea este remarcabilă.

Kitana este prinţesa regatului fantastic Edenia şi fiica adoptivă a antagonistului francizei, împăratul Shao Kahn. Deşi iniţial a luptat de partea tatălui său, ca asasin şi mână dreaptă, ea s-a întors împotriva acestuia şi s-a aliat cu eroi ai lui Earthrealm, precum Liu Kang.

James Wan s-a alăturat reboot-ului în 2016, însă a declarat că nu vrea să grăbească realizarea peliculei până nu va fi sigur că aceasta o ia în direcţia potrivită. Angajat să imagineze povestea a fost Oren Uziel, însă în ultima vreme dezvoltarea proiectului nu a înregistrat niciun progres. Warner Bros. pare însă că nu renunţă la reboot, pe care îl vrea de rating interzis minorilor şi cu actori de primă-mână în distribuţie.

Primul film Mortal Kombat a fost lansat în 1995. A fost regizat de Paul W.S. Anderson şi l-a avut în distribuţie pe Christopher Lambert. Continuarea a venit în 1997 (Mortal Kombat: Annihilation) şi, faţă de filmul precedent, care a avut succes la box office şi cronici nu tocmai nefavorabile, a fost pe ambele planuri un eşec, fapt pentru care seria a fost abandonată.

Exploreaza subiecte similare:

Gal Gadot, mortal kombat, Paul W.S. Anderson, James Wan, Mortal Kombat: Rebirth

Alte știri din cinema

În pronunțare, spectacol cinematografic unic şi derutant

Doi actori, Dorotheea Petre și Toma Cuzin, portretizează cele două laturi scindate ale personajului principal

Trailer-ul lui Avengers: Endgame a doborât recordul de vizionări în 24 de ore

Pelicula, ce-i are la cârmă tot pe fraţii Anthony şi Joe Russo, se lansează în cinematografele noastre pe 3 mai

Aquaman, debut record în China, înaintea lansării în Statele Unite

Pelicula a obţinut aproape 94 milioane de dolari doar la box office-ul chinez

Moș Crăciun în misiune: idei năstrușnice și umor

Alain Chabat în rolul principal nu e moșul tipic bonom și rotofei în acest film pentru copii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells