Cu el nu e de glumit! Tom Cruise a impus antrenamente „crâncene” colegilor actori din Top Gun: Maverick

de Gloria Sauciuc în 19 Mai 2020
Pentru antrenamentul în apă, actorii au fost legați la ochi și aruncați într-un rezervor cu apă pus cu susul în jos, din care trebuia să se descurce să iasă

Tom Cruise s-a asigurat că și colegii mai tineri din Top Gun 2 vor ține pasul cu el în timpul fimărilor. Astfel, s-a asigurat că și aceștia nu vor scăpa ușor în timp ce filmează mult-așteptatul sequel al celebrului film de aviație, scrie publicația People. Top Gun: Maverick se lanseaeză pe marile noastre ecrane în data de 25 decembrie.

După spusele producătorului Jerry Bruckheimer, Cruise a pregătit distribuția lui Top Gun, trecând prin câteva momente de antrenamente dure pentru ca și ceilalți colegi de platou să aibă experiența accelerației G necesare pentru a-i pune în pielea unui pilot de vânătoare.

Tom Cruise și-a pus mai tinerii colegi din Top Gun: Maverick să facă antrenamente „crâncene” înainte de filmări.

„A pus pe actori să ducă la capăt acest proces dificil de-a lungul unei perioade de trei luni, pentru ca să simtă pe pielea lor accelerația-G atunci când se vor urca într-un F/A-18”, relatează Bruckheimer pentru Yahoo. „A fost o provocare pentru acești tineri actori, nu în ultimul rând pentru că trebuia să treacă prin antrenamentul în apă, în care au fost legați la ochi și aruncați într-un rezervor cu apă pus cu susul în jos, din care trebuie să se descurce să iasă”.

„Și Tom a trecut prin asta! Mi-a spus că a participat la antrenamente și a trecut cu brio de ele ca un tânăr de 22 de ani - atât e de bun”, a adăugat producătorul.

Într-un videoclip din spatele scenei, Cruise a dezvăluit cum e să zbori cu un avion militar.

„Nu poți recrea această experiență dacă nu o filmezi live. Pentru ca noi să putem reuși, a fost nevoie de cei mai buni piloți militari din lume care să ne ajute”, spunea Cruise.

Experiența este „agresivă” a continuat el. „Nu ai cum să simulezi senzația de presiune. Piloții militari rezistă la 7,5 sau 8 G. Asta înseamnă 700 kilograme forță...”

În film mai joacă Miles Teller, Monica Barbaro, Lewis Pullman, Glen Powell și Manny Jacinto în rolul mai tinerilor piloți pe care personajul său, Maverick, îi va antrena pentru o misiune specială.

„Sunt mândru de ei și de ceea ce au reușit. E calibru mare”, spune Cruise.

Exploreaza subiecte similare:

Top Gun: Maverick, Tom Cruise, Miles Teller, Monica Barbaro, Lewis Pullman, Glen Powell, Manny Jacinto

Alte știri din cinema

Studiourile Universal îl resuscitează pe "omul-lup" cu Ryan Gosling

Noul lungmetraj continuă seria monştrilor clasici readusă recent în atenţie de Invisible Man

Henry Cavill va fi din nou Superman

Actorul britanic negociază întoarcerea la rolul care l-a transformat în star

Alien și The Thing se întâlnesc în horror-ul SF rusesc Sputnik. Iată trailerul!

Filmul o urmărește pe Tatyana Klimova (Oksana Akinshina), o doctoriță care încearcă să salveze viața unui pacient întors din spațiu

Horror-ul cu buget redus The Wretched este filmul nr. 1 al Americii pe timp de pandemie

Filmul cu evenimente supranaturale a fost difuzat în 45 de cinematografe drive-in din America weekendul acesta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells