Cristina Jacob, despre noul ei film în engleză: „Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”

de Cinemagia în 2 Feb 2023
„Filmul acesta e pentru publicul din România, tot atât cât este pentru publicul de oriunde. Vorbim despre sentimente și relații în care ne regăsim cu toții”, mai spune regizoarea

Pe 14 februarie se lanseză în cinematografe comedia romantică The Perfect Escape, noul film regizat de Cristina Jacob, care prezintă patru cupluri ce își redescoperă relația într-o cabană izolată la munte, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. 

Deși este un film românesc, The Perfect Escape este în limba engleză pentru a putea fi urmărit și de publicul internațional, pe care Cristina Jacob l-a atras încă din 2019 cu Oh, Ramona, primul și singurul film din România distribuit la nivel global de Netflix în 190 țări și dublat în 33 de limbi, se mai vede în comunicat. Mai mult, toate producțiile Cristinei Jacob se regăsesc pe platforma Netflix și pot fi văzute de publicul internațional.

Despre decizia de a continua cu realizarea producțiilor cinematografice în limba engleză, Cristina Jacob spune: 

„Publicul cere producții tot mai sofisticate, iar calitatea costă. Ca să poți amortiza investiția, ai nevoie de acces rapid la o piață globală, nu doar națională. În România publicul a început recent să prindă curaj să vadă film românesc și să-și susțină propria industrie cinematografică. Doar atât timp cât vom veni în număr din ce în ce mai mare în sala de cinema vom reuși să vorbim de finanțare suficientă pentru producții complexe la standardul de valoare cerut de producțiile internaționale. 

Filmele românești au cucerit deja Occidentul la festivaluri, e momentul să circule și filmele noastre comerciale. Spectatorii străini află că suntem de fapt un popor care știe să râdă și să te facă să râzi. Filmul acesta e pentru publicul din România, tot atât cât este pentru publicul de oriunde. Vorbim despre sentimente și relații în care ne regăsim cu toții. Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”.

The Perfect Escape este o comedie romantică, în care patru cupluri izolate în vârf de munte se confruntă cu propriile greșeli sau false așteptări, dar și cu noi ispite și provocări.

Exploreaza subiecte similare:

The Perfect Escape, Cristina Jacob, Oh Ramona!

Alte știri din cinema

Interviu cu Yves Bigot, directorul TV5MONDE, despre lansarea în România a platformei gratuite de streaming TV5MONDEplus

„E gratuită, e valabilă peste tot în lume și puteți descărca aplicația de pe internet. Are 7000 de ore de conținut francez, belgian, elvețian, canadian și african. Filme, seriale, documentare, reviste, știri etc.”

Iată costumul lui Lady Gaga în rolul Harley Quinn!

Costumul lui Lady Gaga în rolul Harley Quinn apare în pozele de pe platoul de filmare de la Joker: Folie à deux

O dimineață minunată, o poveste despre speranță, cu Léa Seydoux, din 31 martie în cinematografe

Un mozaic al pieselor și momentelor mici care alcătuiesc o viață

Serialul Queen Charlotte: A Bridgerton Story - trailer final și noi imagini

Queen Charlotte: A Bridgerton Story, disponibil din 4 mai, doar pe Netflix

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells