Cristian Mungiu este „L'Invité”, vineri, la TV5MONDE

de Cinemagia în 10 Mai 2018
Și anul acesta, cu ocazia Festivalului de la Cannes, ediția 71 (8 – 19 mai 2018), TV5MONDE a pregătit un program special dedicat filmului, pe parcursul întregii luni mai

Cineastul Cristian Mungiu, câștigătorul Palme d'Or-ului, în 2007, al Premiului pentru cel mai bun regizor, în 2016, și al celui pentru Cel mai bun scenariu, în 2012, alături de alte distincții la Festivalul de la Cannes, va fi invitatul lui Patrick Simonin vinerea aceasta, 11 mai, în direct de pe Croazetă, de la ora 19:50, ora României, în emisiunea L'Invité. Cristian Mungiu va patrona anul acesta la #Cannes2018 cea de-a zecea ediţie a programului Fabrique Cinéma, organizat de Institutul francez din Paris.

În fiecare zi, în timpul Festivalului de la Cannes, TV5MONDE găzduiește în direct actori și regizori, pe Președintele Juriului și mulți alți invitați, pe Croazetă. Trăiți Festivalul de la Cannes la voi acasă, cu TV5MONDE. Intrați pe pagina emisiunii de pe site-ul TV5MONDE România. Include foto & video.

Cu ocazia Festivalului de la Cannes, ediția 71 (8 – 19 mai 2018), TV5MONDE a pregătit și anul acesta un program special dedicat filmului, pe parcursul întregii luni mai. Interviuri în exclusivitate cu starurile cinematografiei mondiale, în direct de pe Croazetă, de luni până vineri, de la 19:30, portrete ale artiștilor prezenți anul acesta la Cannes, cele mai bune filme premiate, și o călătorie fabuloasă în istoria cinematografiei franceze… Emisiunile sunt subtitrate în limba română. Programul complet, aici: bit.ly/ProgramSpecialCannes2018

Regăsiți grila integrală de emisiuni TV5MONDE din luna mai pe site-ul TV5MONDE România (europe.tv5monde.com/ro) și pe pagina de facebook a TV5MONDE România (facebook.com/TV5MONDERomania/).

Exploreaza subiecte similare:

festival:cannes 2018, cristian mungiu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells