Creaturi de dimensiunea unor dinozauri în Resident Evil: Răsplata

de Cinemagia în 5 Sep 2012

Pe 14 septembrie Resident Evil: Răsplata va avea premiera în cinematografele româneşti. T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populaţia globului în legiuni de zombie care ucid tot ce mişcă. Creaturi de dimensiunea unor dinozauri a pregătit echipa de efecte vizuale a filmului (vezi slide-ul 8), coregrafii impresionante şi o poveste care se întinde pe mai multe continente.

Vezi, mai jos, detalii despre acest film.

Afișează:
1 din 10
Comando-ul de elită

Alice (Milla Jovovich) va avea o serie întreagă de revelaţii stupefiante pe drum, care îi vor schimba fostele convingeri şi perspectiva asupra lucrurilor. Cu ajutorul unor noi aliaţi, dar şi a unor prieteni mai vechi, Alice îşi regăseşte motivaţia de a lupta pentru supravieţuirea unei lumi în prag de extincţie. Alături de Milla Jovovich îi vom revedea pe Michelle Rodriguez, Kevin Durand (Robin Hood, "Lost"), Sienna Guillory, Shawn Roberts, Aryana Engineer (Orphan), Colin Salmon, Johann Urb (2012), ca şi pe Boris Kodjoe.

Realizatorii au imaginat metode ingenioase de a readuce la viaţă unele personaje care avuseseră o soartă crudă în filmele anterioare, printre care se numără Rain, interpretat de Michelle Rodriguez, sau One, interpretat de Colin Salmon, din Resident Evil; personajul Siennei Guillory - Jill Valentine, din Resident Evil: Apocalypse şi Resident Evil: Afterlife; Carlos, interpretat de Oded Fehr, din Resident Evil: Apocalypse şi Resident Evil: Extinction; ca şi personajele lui Boris Kodjoe - Luther West - şi al lui Shawn Roberts -Albert Wesker, din Resident Evil: Afterlife.

Anderson a populat Resident Evil: Afterlife cu o armată de clone ale lui Alice, ceea ce l-a inspirat să readucă pe ecran şi alte personaje favorite, care pieriseră în bătălii. “Din moment ce am introdus clonarea, puteam să readucem în povestire şi alte personaje", se justifică Anderson. Dar conceptul clonării adaugă şi o nouă faţetă povestirii.
"Publicul se va întreba, ‘este acesta adevăratul Carlos? Această pesoană este realmente Rain? Iar acest lucru se potriveşte grozav cu lumea jocurilor, unde totul se poate schimba cât ai clipi din ochi".

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 5 septembrie 2012 13:03
Aoleu s-a ajuns la seria 5 ? Astia nu se mai opresc ? E clar cinematografia americana e in criza muult mai mare decat economia americana ( as fi zis economia romaneasca , numai ca noi nu mai avem asa ceva )
anseek pe 5 septembrie 2012 13:11
un film foarte bun caruia si se merita continuarea, dar nici pana la 10-15
daddyxtc pe 6 septembrie 2012 23:13
foarte de acord cu tine 'ochisor'..Excelente primele 3 parti, in schimb complet dezamagitoare partea 4. O da in sf-uri rau detot.
deadlord pe 5 septembrie 2012 14:08
Cresd ca si acesta va fi un film bun.
Chelbos pe 5 septembrie 2012 15:26
nu am vazut nici o parte pana acum din aceasta serie :)) e bun de ceva?
Costirik pe 5 septembrie 2012 19:44
nici macar prima parte????? mai bine taceai:))
vladtud pe 6 septembrie 2012 20:13
Eh, nici eu nu am vazut si nu imi e rusine cu asta ...
Costirik pe 5 septembrie 2012 19:45
doar pentru fanii seriei si jocului restul ciocu' mic ca tot Basescu e la putere=))))
amalius2000 pe 6 septembrie 2012 00:59
Cred ca o preferam pe Alice cu puteri....
larysuka14 pe 7 septembrie 2012 00:53
primul Resident Evil l-am vazut pe HBO atuncea a fost premierea filmului si de atunciea nu mai pot sa imi scot din cap secventa aia cand i-au facut pe toti bucati in camera cu lasere ( in noaptea aceea am avut cosmaruri ) si apoi intr-o buna zi am vazut filmul din nou la TV si cand am vazut secventa din nou toata mi-am facut piele de gaina :D
alex_il_fenomeno pe 18 septembrie 2012 10:48
promite destul de mult pentru inceput. o sa il vad si eu in curand.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells