Creatorul lui House are în plan un film despre celebrul personaj

de Cristina Grigore în 24 Mai 2012
Creatorul lui House are în plan un film despre celebrul personaj

Unul dintre cele mai vizionate seriale ale tuturor timpurilor, House M. D. a tras în această săptămână cortina peste cele opt sezoane ale damei medicale răsplătită cu două Globuri de Aur şi numeroase alte premii. Într-un interviu acordat TV Guide, creatorul serialului, David Shore, a vorbit despre un viitor film bazat pe întâmplările şi personajele din House.

Deşi realizarea unei pelicule ar pune destul de multe dificultăţi producătorilor, Shore este convins că acest lucru este totuşi posibil. „Mi-ar plăcea să fac un film despre House”, a spus el. „Cred că toată lumea şi-ar dori asta. Ar fi dificil din punct de vedere logistic. Dar foarte distractiv”, a continuat el.

Shore a menţionat că una dintre probleme ar fi legată de doctorul James Wilson (Robert Sean Leonard), care a fost diagnosticat cu cancer în ultimele episoade ale serialului. „Cu siguranţă va fi dificil să găsim o soluţie în ceea ce-l priveşte pe Wilson, pentru că am spus clar că el va muri. Dar este ceva realizabil”, a spus el.

Ultimul episod din House M.D., Everybody Dies, a fost difuzat luni pe postul TV Fox şi a atras 8,7 milioane de telespectatori, fiind cel mai vizionat episod al serialului din acest an.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
DragutCosmin pe 24 mai 2012 10:13
serialul este bestial drmatic dar uneori amuzant prin comportamentul lui House MD cred ca filmu va fi un succes
10nutz_413x pe 24 mai 2012 15:57
ce zici ma, ca nu te inteleg..ia hai lasa telefonul jos, pleaca din fata oglinzii si pune mana pe manualul de limba romana ca acus dai bacul. pff pustimea din ziua de azi..
blackheart4you pe 24 mai 2012 11:44
I will miss House..
rob3rt_89 pe 24 mai 2012 14:04
cea mai buna drama din ultimii 10 ani ....
Macabru pe 24 mai 2012 18:45
Un serial fabulos.. Azi am vazut ultimul episod si pot spune ca nu-mi vine sa cred ca n-o sa mai vad altul nou.. Parca as vrea sa vad continuarea , sa vad ce s-a intamplat dupa acest final..Va ramane in memoria mea House , prin vorbele si prin faptele sale..si sunt sigur ca in curand , voi incepe iar cu episodul 1.. S-a stins un serial uimitor.
mugurel87 pe 24 mai 2012 22:47
o sa ne lipsesti house
alex_il_fenomeno pe 11 iunie 2012 18:02
suna bine... sa vedem cu ce va mai veni !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells