Copley, Baldwin, Arterton, în negocieri pentru Bărbaţi în negru 3

de Ştefan Dobroiu în 14 Oct 2010
Copley, Baldwin, Arterton, în negocieri pentru Bărbaţi în negru 3

Nu mai e mult şi încep filmările pentru Men In Black 3, comedia SF care-i va reuni pe Will Smith, Tommy Lee Jones şi Barry Sonnenfeld. Lor au mari şanse să li se alăture Sharlto Copley, Alec Baldwin şi Gemma Arterton, deşi aceştia nu au semnat contractele deocamdată.

Conform ultimelor informaţii, partea a treia va presupune şi o călătorie în timp, căci agentul J (Smith) se va întoarce în 1969, când va trebui să facă echipă cu un agent K tânăr, interpretat de Josh Brolin, pentru a contracara cine ştie ce ameninţare venită din spaţiu.

Deocamdată detaliile despre subiect sunt foarte putine, dar cei de la slashfilm spun că Sharlto Copley ar putea din nou interpreta un extraterestru, în timp ce Alec Baldwin va fi şeful MIB din anul 1969. Cât despre Arterton, aceasta va fi o secretară din acelaşi an, dar notorietatea actriţei ar recomanda-o pentru un rol mai consistent: acela de posibilă iubită a agentului K sau a agentului J.

În acest moment se ştie că principalul antagonist, extraterestrul Yaz (Jemaine Clement), călătoreşte în timp pentru a-l ucide pe agentul K, ceea ce va iniţia un şir de evenimente ce ar putea duce la distrugerea întregii lumi. J trebuie să meargă în 1969 pentru a-l ajuta pe K să supravieţuiască şi pentru a salva viitorul omenirii.

Men in Black 3 se lansează în mai 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 14 octombrie 2010 19:54
Misto ideea de film...!!!
flendurica pe 28 octombrie 2010 15:35
abia astept sa il vad!;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells