Continuarea romanului Fight Club se lansează în mai 2015

de Cristina Grigore în 23 Iul 2014
În galerie, o primă imagine concept-art a continuării ce va fi publicată sub formă de benzi desenate

Romanul Fight Club, imaginat de Chuck Palahniuk şi ecranizat în 1999 de David Fincher, va avea o continuare. Autorul a oferit recent detalii despre aceasta, ce va întâmpina publicul sub forma unor benzi desenate - într-o serie ce cuprinde 10 ediţii - publicate de editura Dark House Comics şi ilustrate de Cameron Stewart. Iată mai jos şi o primă imagine concept-art a coperţii, realizată de David Mack.

Conform sinopsis-ului editurii, ,,Fight Club îşi desfăşoară acţiunea alternativ, în prezent şi trecut. Revenirea are loc la zece ani după evenimentele din romanul original, iar protagonistul este căsătorit cu la fel de instabila Marla Singer şi are un fiu de nouă ani, Junior, pe care îl dezamăgeşte în acelaşi mod în care a fost la rândul său dezamăgit de propriul tată”.

Într-un interviu acordat publicaţiei USA Today, Palahniuk a spus despre personajul central: ,,Tyler Durden este întruchiparea unor idei ce există probabil de secole; nu este vorba doar despre nişte rătăciri ale minţii sale”.

Mai multe detalii despre benzile desenate sunt aşteptate în cadrul evenimentului Comic-Con din San Diego, spre sfârşitul acestei săptămâni.

Exploreaza subiecte similare:

Fight Club, David Fincher

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nouvellevague pe 23 iulie 2014 14:31
Cu siguranta o sa fie intereant . Fight Club este unul din cele mai bune filme facute pe care le-am vazut .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells